100% tiszta édes édeskömény illóolaj - tiszta illóolajok

Az aromás, fűszeres, friss, gazdag, édes jegyek hordozója, az Édes édeskömény olaj megérdemelten szerezte meg helyét az aromaterapeuták polcain szerte a világon. Kozmetikai receptekbe foglalva hatékony összetevője a narancsbőrnek, a vízvisszatartásnak, a sötét karikáknak, a szem alatti táskáknak, ízületi fájdalmaknak, pattanásoknak vagy ráncoknak. Szétszórva a szobában vagy parfümökbe ágyazva helyreállítja az optimizmust, a kikapcsolódást, a közérzetet, élénkíti az idegrendszert és helyreállítja a motivációt.

SZÁLLÍTÁS 24/48 órában

Ingyenes szállítás 200 lejnél nagyobb megrendelések esetén

édeskömény

GARANTÁLT ELÉGEDETSÉG

Több mint 2000 értékelés az 5 ⭐-ról

tiszta

hígítatlanul

100% tiszta termékek, hidegen sajtolt, hígítatlan

illóolaj

SEGÍTSÜNK EGYÜTT

Oleya a jövedelemadó 20% -át adományozza az autizmus segítésére

Édes édeskömény illóolaj előnyei

A Foeniculum vulgare néven is ismert édeskömény egy évelő növény, főleg ázsiai konyhákban ismert aromájáról. A területek, ahol megtalálható, Délnyugat-Ázsia, Marokkó vagy Portugália. Ez egy egyenes, lágyszárú, 2 méter magas, tövétől elágazó növény. A levelek háromszög alakúak, hosszúak, a virágok kicsik, világossárgák. Az édeskömény gyümölcsei szürke, barna, zöldek, különleges illatúak és édes ízűek.

Elismerve a bizalom helyreállításának képességét, a római katonák csatákban és a csata előtt rettentetlennek és mentálisan erősnek használták.

Segít támogatni a tüdő egészségét és a légzőrendszert, ösztönzi a keringést és helyreállítja a pozitív energiát és a jó hangulatot.

Név (INCI): Foeniculum vulgare sweet

Kivonási módszer: a levelek gőz desztillálása

Minőség: 100% természetes, 100% tiszta, nincs kémiai kezelés, Édes édeskömény illóolaj jó minőség.

Szag: friss, citromos

Következetesség: alacsony viszkozitás

Szín: halványsárga

Tárolás: könnyű, száraz, lehetőleg 5-25 ° C közötti hőmérsékleten, üvegpalackba helyezzük

Bemutatás: barna üvegtartály

Származási ország: Franciaország

Terápiás tulajdonságok: gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, antioxidáns, görcsoldó, köptető, vermifuge, vizelethajtó, emenagóg.

Édes édeskömény illóolaj a bőr számára

  • Zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre ajánlott
  • Hatékony ránctalanító, elhalványítja a kifejezést és az öregedési ráncokat
  • A bőrpír és a pattanások elleni gyógyszer
  • Rendkívüli kezelés a sötét karikák és a szem alatti táskák számára

Édes édeskömény illóolaj a test számára

  • Hatékony narancsbőr és narancs hatású bőr számára
  • Testápolási krémekhez ajánlott, laza
  • Ízületi vagy izomfájdalom kezelése
  • Nyugtatja az irritációkat

Édes édeskömény illóolaj a szájhigiéniához

  • Ideális összetevő a fogkrémhez
  • Ajánlott ínygyulladás esetén
  • Támogatja a száj egészségét

Édes édeskömény illóolaj a légzőrendszer számára

Édes édeskömény illóolaj az emésztőrendszer számára

  • Javítja az emésztést és elősegíti a relaxációt
  • Segít puffadásban, puffadásban
  • Megszünteti az émelygést

Édes édeskömény illóolaj az idegrendszer számára

  • Jólétet hoz és eltávolítja a szorongást
  • Pihenjen és nyugodjon meg

Édes édeskömény illóolaj aromaterápiában

  • Ösztönzi a felelősségtudatot
  • Magabiztos, motivált, kétségtelen emberek számára ajánlott
  • Visszaadja a harc bátorságát és erejét
  • Tályog vagy ínygyulladás esetén adjon egy pohár vízbe 1 csepp édeskömény olajat és szegfűszegolajat, gargarizálást végeznek, és javasoljuk, hogy kerülje a nyelést, szigorúan gargarizáljon
  • Inspirációként a motiváció adjon néhány cseppet az Oleya párologtatóba
  • Ránctalanító krémekben és erős ráncok esetén ajánlott, az Oleya krémalap, a hialuronsav, a kollagén, az elasztin, a sárgarépamagolaj és a fekete bors olajjal társult
  • A relaxációs masszázsban mandulaolajjal kombinálható vaníliaolajjal, jázminolajjal (1 csepp) és grapefruitolajjal együtt.
  • A szem alatti táskák széruma - az édeskömény olajat passiógyümölcsolajjal, chiamagolajjal és zsályaolajjal kombinálni ajánlott
  • Szemgél, uborkagéllel és Oleya hialuronsavval + kollagénnel kombinálva
  • Javasoljuk, hogy az olajat helyi alkalmazásokban használja, kb 0,5 - 2%.
  • Terhes nők ne használják
  • Ne használja kisgyermekeknél vagy csecsemőknél - serkenti az ösztrogén hormon termelését
  • 10 év alatti gyermekeknél nem alkalmazható
  • Nem alkalmazható epilepsziás betegeknél
  • Kerülje a szembe jutást
  • Ne használja hígítatlanul a bőrön
  • Tartsa távol gyermekektől
  • Ne használja belsőleg
  • Fürdővízben használható, legfeljebb 3 csepp
  • A lehetséges allergiák azonosítása érdekében először a könyök területén lévő bőrön ajánlott alkalmazni

*Óvatos! Az Oleya termékek terápiás tulajdonságai és felhasználása az irodalomban, a publikációkban, a fitoterápiában és az aromaterápiában végzett tudományos kutatásokban, a kémiai-kozmetikai könyvekben és a szállító biztonsági dokumentációjában alapul, amely megfelel az európai jogszabályoknak az egészségügy területén. kozmetikumok. Bár ezek az információk megbízható forrásokon alapulnak, nem tekinthetők szakorvosok által előírt recepteknek és orvosi útmutatásoknak, és semmilyen módon nem vonják magukra felelősségünket.