100% tiszta izmiri illóolaj - Tiszta illóolajok

tiszta

100% tiszta

Mirha illóolaj

illóolajok

Az évszázadok óta tisztelt Izmir olaj lágy, megnyugtató, megnyugtató és pihentető illattal lepi meg, amely tökéletes választást jelent stresszes vagy elfoglalt időszakokban. Vagyonáért az egész világon nagyra értékelik erősen gyógyító, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló. A krém alapjába ágyazva ráncokkal vagy hegekkel szépíti az érett bőrt. Az aromaterápiában olajnak tekintik energiavédő, előnyös érzelmi sokkok vagy stressz esetén.

SZÁLLÍTÁS 24/48 órában

Ingyenes szállítás 200 lejnél nagyobb megrendelések esetén

Mirha illóolaj

GARANTÁLT ELÉGEDETSÉG

Több mint 2000 értékelés az 5 ⭐-ról

izmiri

hígítatlanul

100% tiszta termékek, hidegen sajtolt, hígítatlan

illóolaj

SEGÍTSÜNK EGYÜTT

Oleya a jövedelemadó 20% -át adományozza az autizmus segítésére

Myrrh egyike volt az ajándékokat, amelyeket a 3 bölcs adott a Megváltónak, Együtt tömjén és arany. A Bibliában a mirhát legalább 152 alkalommal említik. Nem hiányoztak az ősi templomokból, ahol illat- és energiaegyensúlyozásra használták.

A mirha illóolajat a Styrax Tonkinensis nevű fa gyantájából nyerik, amely főleg Szomáliában és Jemenben található. A gyantát egyedülálló eljárással nyerik, a tengely törzsét felmelegítve.

Tulajdonságai miatt széles körben használják a kozmetikában és az illatszeriparban gyulladáscsökkentő, antiszeptikus vagy köptető.

Az aromaterápiában azért szeretik, mert ösztönzi a meditációt, a lelki felszabadulást, a belső egyensúlyt és a mentális békét. Az olajat krémekbe vagy masszázsolajokba ajánljuk adni nem ajánlott párologtatókban/diffúzorokban (közepes viszkozitású)

Nem szabad összetéveszteni a füstölő illóolajjal, amely két különböző olaj, különböző fákból kivont, különböző tulajdonságokkal.

Név (INCI): Commiphora myrrha

Kivonási módszer: gőz desztillációs extrakció

Minőség: 100% természetes, 100% tiszta, kémiai kezelések nélkül, hígítatlan, kiváló minőségű mirha illóolaj.

Következetesség: közepes viszkozitás

Szín: sötétbarna sárga

Abszorpció: átlagos

Szag: fás, enyhén édes

Származási ország: Egyiptom

Tárolás: ne tegye könnyű, száraz, 25 C alatti hőmérsékleten.

Terápiás tulajdonságok: antibakteriális, gombaellenes, karminatív, nyugtató, ránctalanító, gyógyító, hidratáló, antiszeptikus, vizelethajtó, gyulladáscsökkentő, stimuláns, fertőzésellenes.

Mirha illóolaj a bőr számára

  • Hasznos minden bőrtípusra
  • Kiemelkedő hatékonyság ráncok
  • Ajánlott abban az esetben nagyon száraz bőr
  • Hatásos a bőrön pattanás vagy ingerült
  • Ajánlott összetevő a bőr számára öregedés, ráncokkal
  • Gyógyítja az ekcéma, fekélyek által érintett bőrt
  • Ajánlott hegek pattanás utáni
  • Vitalitás nélküli bőrre használják

Mirha illóolaj a test számára

  • érdekel rendkívül száraz bőr, repedt
  • Kezeli a dermatózisokat, az ekcémát
  • Hatékony a nagyon megrepedt kéz és sarok készítményeiben
  • Csalánkiütés, irritáció vagy dermatitis esetén ajánlott
  • Regenerálja a fekélyes vagy sérült szöveteket
  • Hidratálja a nagyon száraz bőrt
  • Javasolt a pikkelysömör vagy a dermatitis kezelésére szolgáló készítményekben alkalmazni
  • Gyógyítja a sebeket, mély hegeket, égési sérüléseket

Mirha illóolaj az idegrendszer számára

  • Relaxációt vált ki és enyhíti a stresszt
  • Súlyos érzelmi sokk esetén ajánlott (párologtató)
  • Segít az alvás telepítésében (álmatlanság)
  • Ideális meditációhoz, önfelfedezéshez

Mirha illóolaj női nemi szervekhez

  • Húgyúti fertőzések, hólyaghurut, urethritis esetén ajánlott - alsó hasi masszázs vagy növényi glicerinnel társítva, és hozzáadva a vízfürdőhöz

Mirha illóolaj a légzőrendszer számára

Mirha illóolaj a keringési rendszerhez

  • Kombinálható ekcéma vagy bőrgyulladás val vel Tamanu olaj és avokádóvaj
  • Ha bőrirritációk együtt Jojobaolaj, teafaolaj és Cupuacu vaj
  • Gombaellenes hatása segít a köröm- és lábgomba kezelésében Teafa olaj hígítás nélkül alkalmazható közvetlenül a körömre, nagy körültekintéssel
  • Mert gyógyító hatása társítható Sárgarépaolaj, homoktövis olaj és avokádóolaj
  • Krém alapra társítva Rózsafaolaj, argánolaj és hialuronsav ránctalanító krémekhez (a gyógyszerész javasolja)
  • Ajánlatos olajat használni helyi alkalmazásokban, kb. 0,5 - 2% hígításban.
  • 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél nem alkalmazható
  • Ne használja terhes vagy szoptató nők számára
  • Ne használja napozás előtt
  • Kerülje a szembe jutást
  • Ne használja hígítatlanul a bőrön
  • Tartsa távol gyermekektől
  • Ne használja belsőleg
  • A lehetséges allergiák azonosítása érdekében először a könyök területén lévő bőrön ajánlott alkalmazni

*Óvatos! Az Oleya termékek terápiás tulajdonságai és felhasználása az irodalomban, a publikációkban, a fitoterápiában és az aromaterápiában végzett tudományos kutatásokban, a kémiai-kozmetikai könyvekben és a szállító biztonsági dokumentációjában alapul, amely megfelel az európai jogszabályoknak az egészségügy területén. kozmetikumok. Bár ezek az információk megbízható forrásokon alapulnak, nem tekinthetők szakorvosok által előírt recepteknek és orvosi útmutatásoknak, és semmilyen módon nem vonják magukra felelősségünket.