A fehér agyag (kaolin) felületi tulajdonságai és felhasználása - Aroma-zóna

A fehér agyag, más néven kaolin, gazdag szilícium-dioxidban. Neve a kínai Kao-Ling városból származik (a magas dombok földje), ahol felfedezték. Rendkívül finom fehér agyagunkat francia kőbányákból vonják ki, és egyszerűen szárítják és aprítják, hogy megőrizzék ásványianyag-gazdagságát és tulajdonságait. A fehér agyag számos erénye és sokféle alkalmazása miatt ez a kozmetikai készítmények alapvető összetevője. Ideális maszkok elkészítéséhez, valamint száraz és finom bőr tisztítására és fertőtlenítésére.

agyag

  • A megjegyzések írásához be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot
  • Bemutatás
  • Tulajdonságok és felhasználások
  • Gyakorlatban
  • Receptek Szuperfinom fehér agyag (kaolin)
  • Bibliográfia
  • Értesítés

Bemutatás

személyi igazolvány

Kivonat egy kőbányából, majd szárítás és őrlés. Nem alkalmaznak kémiai kezelést.

100% -ban természetes eredetű, mosatlan, hogy megőrizze ásványi gazdagságát, nem besugárzott. Nagy tisztaságú érc (több mint 95% agyag).

A hőkezeléssel végzett szárítás lehetővé teszi egy nagyon alacsony mikrobiológiai terhelésű agyag előállítását.
A rendszeres elemzések azt mutatják, hogy nincs PCB-k és dioxinok általi szennyeződés, és hogy megfelel-e a nehézfémek (Pb

Hidratált alumínium-szilikát

Minőség

- Vonatkozás: finom por és olajos tapintású
- Szín: fehér
- Szag: semleges

Alkalmazások Megvalósítás nehézsége Kozmetikai receptek készítése

Tulajdonságok és felhasználások

Tulajdonságok

Jelzések

  • Finom és érzékeny bőr
  • Száraz és dehidratált bőr
  • A kényelmetlenségre hajlamos bőr

Használ

A szuperfinom fehér agyagot a bőrápolás összetevőjeként használják:

  • Maszkok, borogatások és pakolások
  • Tusfürdők, szappanok
  • Krémek, gélek és testápolók

Néhány ötlet

  • Tisztító maszk száraz és érzékeny bőrre
  • Karcsúsító pakolás az algákkal szinergiában
  • Mattító krém száraz és érzékeny bőrre
  • Dezodor
  • Agyagszappan
  • Tisztító krém, sminklemosó

Perc receptek

Keverje össze az agyagot és a vizet a spatulával, amíg homogén keveréket nem kap, majd alaposan keverje hozzá a mályva kivonatot.
Vigye fel az egész arcra, és hagyja hatni 10 percig. Öblítse le tiszta vízzel.

Tulajdonságok

Jelzések

Használ

A szörf fehér agyagot a haj előkészítéséhez használják összetevőként:

  • Samponok
  • Hajmaszkok

Tulajdonságok

Használ

A szuperfinom fehér agyagot a szájápolásra szolgáló készítmények készítésének összetevőjeként használják:

  • Lágy fogkrémekben: az agyag lágy kőzetként nem karcolja meg a zománcot
  • Öblítő krémekben

Tulajdonságok

Használ

A fehér agyagot a sminkkészítmények elkészítéséhez használják:

  • Alapozó porok
  • Alapítvány
  • Szemhéjfestékek

Tulajdonságok

Jelzések

A kezelések mellett a szuperfinom fehér mozgékonyságot hagyományosan használják összetevőként: