A tejcsalán növényi olaj előnyei a kozmetikumokban; Beauty Sanctuary Cosmetics

Írta: Corinne De Leenheer

kozmetikumokban

Megjelent 2020. március 14-én

Tej bogáncs növényi olaj

Ismeri a növényi olajat a bogáncsról és különösen a kozmetikumok területén? ?

Nem ? Fedezze fel ezt a csodálatos összetevőt, amelyet holisztikus kozmetikai termékeinkhez és különösen a csodálatos öregedésgátló Elixir de Vie kezeléshez szereztem be.

Térjünk át az előadásokra:

A tej bogáncs növényi olaj bemutatása


A latin Silybum marianum-ból származó Notist-Dame-bogáncsnak vagy fehér tövisnek nevezett bogáncs, az Asteraceae család kétéves növénye, amely Ázsiában, Észak-Afrikában és Dél-Európában növekszik.

Zöld levelei fehéren csíkozva, virágai rózsaszínűek vagy lilák.
Hidegen sajtolt magjaiból számos erényű hasznos olajat nyernek ki.
A tejcsalán növényi olajat dietetikában, természetgyógyászatban és holisztikus kozmetikumokban használják


A kozmetikumok a bogáncs növényi olaj tulajdonságait használják a bőr, a haj és a körmök regenerálására, táplálására és ápolására.
Az alábbiakban részletesen megtudhatja:

A tej bogáncs növényi olajat használják a kozmetikumokban

Ez a növényi olaj egy ékszer, amely integrálható az öregedésgátló kozmetikai ápolásba, az érzékeny és atomi bőr kozmetikai ápolásában.

Napvédő termékekben is használják, hogy csökkentse a hajhullást okozó mechanizmust.

Összetétele miatt nagyon népszerű termék minden bőrtípus és különösen érett bőr körében: felgyorsítja a kollagén megújulását a bőrön belül, és megakadályozza az elasztin hirtelen lebomlását is.

Hatással lesz az életkor foltjaira, az arc kontúrjának feszességére, de az arckifejezésekre is.
Napi használatsal közép- és hosszú távon. Ne felejtsük el a bőr ciklusait.

A bogáncs olaj antioxidáns, bőrpuhító, gyulladáscsökkentő, nyugtató, tápláló és segít fenntartani a bőr hidratáltságát.

A tej bogáncs növényi olaj összetétele


A bogáncs növényi olaj összetevői értékes kozmetikai összetevővé teszik, számos jótékony hatással.
Az alábbiakban bemutatjuk őket:

Flavoligánok és pontosabban a szilimarin amely a napfény teljes spektruma miatt megvédi a bőrt az öregedő fotózástól. Gyulladáscsökkentő szerepe van, valamint megelőző intézkedés is van a bőrrák bizonyos típusai ellen.