Fit and Fabulous Focus T25
Oldalak
2013. október 28., hétfő
Fókusz T25
Mi a "Beachbody"?

| Itt van Tania előtte-utána, aki a videókon elkészíti az "alacsony hatású" verziót, és gyorsan a barátunkká válik ^^ |
A program három részre oszlik: alfa (egyfajta "fitnesz" verzió, nehéz, hogy legyen alapja) és béta (ahol elsősorban súlyokat vezetünk be, és amelyek az egész testre összpontosítanak), amelyeket az alapkészlet tartalmaz; és a gamma-ciklus (törzsvendégeknek sokkal nehezebb).
Minden játék 5 hétig tart, és 5 edzést tartalmaz, amelyeket minden héten más módon kell elosztani 5 nap alatt. Az edzések progresszívak: egy egyszerű, nehézségekkel járó gyakorlattal kezdünk (és Tania is ott van, ha bajunk van ^ ^), és tartalmazunk egy „kiégést”, ahol egyes látott gyakorlatok egyesülnek!
A program nem ismétlődő, és ez tetszett nekem! Nagyon rajongok Jillian Michaelsért, imádtam a "Legnagyobb vesztes" -ben és imádtam a programját 30 napos aprítás. De 10 napig ugyanazt csinálom, háromszor egymás után, ez unalmas:/Ezúttal más ritmusra volt szükségem.
Tetszik, hogy rövid életű és intenzív, mert amikor az edzés meghaladja a fél órát, mindig találok mentségeket arra, hogy ne végezzem őket. Itt tudom, hogy fél óra múlva vége, és még ha fél órával korábban is be kell állítani az ébresztőt, ez nem hatalmas.
Tehát, mint mondtam, a szint intenzív (na igen, mivel a cél az, hogy 25 perc alatt valami hatékonyat csináljak. És nem mondom a fejem, ha befejeztem = D), és néhány gyakorlat nagyon megerőltető, még elején egy egyszerű verzióban. Motiváltnak kell lenned, és el kell mondanod magadnak, hogy az edzés időtartama nagyon rövid.
Az eredmények
Elkezdtem a programot T25 néhány hete, és egészségügyi problémák miatt abba kellett hagynia. Ma újra kezdem, de itt vannak az eredmények, amelyeket három hét alatt (azaz 13 nap gyakorlatok összesen):
- mellkas: -1,5 cm
- mellkas: -1,5 cm
- comb: -0,5 cm
- csípő: semmi
- has: -1,5 cm
- méret: -1,5 cm
- kar: semmi
- borjak: -0,5 cm
- súly: -2 kiló
Mivel étkezési eltéréseim vannak (mozgás utáni depresszió), ezek az eredmények helyes étrenddel javíthatók.
Az első hét az elején próbálkozott: az elején nagyon fájtam, nehéz volt teljesíteni a gyakorlatokat. Nagyon sok mini szünetet csináltam néhány másodpercig, de folytattam. Nagyon gyorsan, kevésbé voltam fájó és napról napra jobban lettem!