Gyönyörű bőr, homoktövis A Wunderweib erőgyümölcs képes erre

Anti aging csoda

Homoktövis széppé teszi bőr. Izzó bogyói gyógyítanak, simaak és védenek. Ezért használják őket egyre inkább a kozmetikai termékekben

A homoktököt színes cserjének ismerjük a part menti régiókban. És gyümölcslevek, lekvárok vagy likőrök összetevőjeként. De a narancstól a meggyig terjedő bogyós gyümölcsök is igazi szépítők. Mivel több C-vitamint tartalmaznak, mint narancs vagy citrom, ezért a homoktövis az "északi citrom" néven is ismert.

A homoktövis számos flavonoidot, fitoszterint, valamint ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaz. A homoktövis olaj, amelyet a rostból nyernek ki, rengeteg telítetlen zsírsavat, E-vitamint és karotint tartalmaz. Szépségsláger, sokféle felhasználási lehetőséggel. A homoktövis olaj kívülről gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású, így ideális pattanások vagy napsugarak kezelésére.

Ezért Homoktövis olyan jó erre bőr

Hidratáló hatása miatt ideális száraz bőr, mert ezáltal ismét rugalmassá és puhává válik. Ezenkívül számos vitaminnal véd a napsugárzástól, és ma már sok benne van Napvédő termékek tartalmaz. A homoktövis olaj megvédi a meglévő pigmentfoltokat a további barnulástól is

A homoktövis a sok antioxidáns miatt csodálatos öregedésgátló is. Védi a bőrt az öregedő szabad gyököktől és kisimítja érett bőr . Mint alább látható, számos krémben, szérumban és olajban található meg.