Szerves körömvirág CO2 kivonat tulajdonságai és felhasználása - Aroma-zóna

A körömvirág olyan növény, amely régóta ismert a sérült vagy irritált bőr ápolására. Ez a faradiol-észterekben gazdag koncentrált kivonat értékes kozmetikai hatóanyag nyugtató vagy öregedésgátló kezelések előkészítéséhez a törékeny, érzékeny vagy érett bőr számára.
Ez a kivonat nagyon tömény, ezért nagyon alacsony dózist igényel.

kivonat

  • A megjegyzések írásához be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot
  • Bemutatás
  • Tulajdonságok és felhasználások
  • Gyakorlatban
  • Receptek Szerves körömvirág CO2 kivonat
  • Bibliográfia
  • Értesítés

Bemutatás

személyi igazolvány

Szelektív szuperkritikus CO2 kivonás. További információkért kattintson ide.

Organic, az Ecocert Greenlife által tanúsított, a http://cosmetiques.ecocert.com címen elérhető Ecocert szabvány szerint

Minőség

A címkén a tétel számát egy betű követi, amely jelzi a csomagolási sorozatot.

- Oldal: a hőmérséklettől függően pépes vagy sűrű folyadék
- Szín: sötét barna
- Szag: széna a körömvirág virágának jellemző összetevőjével

  • Faradiol-észterek: 17-25%
  • Karotinoidok: 0,7–1,3%
Alkalmazások Megvalósítás nehézsége Kozmetikai receptek készítése

Tulajdonságok és felhasználások

Tulajdonságok

Jelzések

  • Atópiára hajlamos bőr
  • A szájbélés kellemetlensége
  • Pirosságra hajlamos bőr

Használ

Használja a készítmények összetevőjeként:

  • Krémek, gélek, krémek, szájvizek ...

Szinergiák

  • Nyugtató cselekvéshez: Homoktövis növényi olaj, csipkebogyó növényi olaj

Tulajdonságok

Jelzések

  • Száraz és érzékeny bőr
  • Minden bőrtípus: különösen érett bőrre

Használ

Használja a készítmények összetevőjeként:

  • Nyugtató készítmények: arckrémek, napozás utáni krémek, tej, rúzsok, samponok.
  • Öregedésgátló ápoló készítmények: krémek, gélek

- Tartsa távol gyermekektől.
- Ne nyelje le.
- Általános szabály, hogy mindig tesztelje a készítmény alkalmazását a könyök ráncában, legalább 48 órával a használata előtt.

Tudva +

FIGYELEM: Ezeket a tulajdonságokat, indikációkat és felhasználási módokat az aromaterápiás, hidrolaterápiás és fitoterápiás szakkönyvekből vagy weboldalakról vettük át. Rendszeresen megtalálhatók ott, és sokukat tudományos környezetben végzett megfigyelések is megerősítik. Ezeket az információkat azonban tájékoztatási célokból adják, semmiképpen sem képezhetnek orvosi információt, és nem vonhatják magukra felelősségünket. Terápiás célokra történő bármilyen felhasználáshoz forduljon orvoshoz.

Gyakorlatban

Főbb jellemzői

0,1–0,3%
vízben oldhatatlan
olajban oldható
Oldható alkoholban

Használja otthoni kozmetikumokban

A szerves körömvirág CO2-kivonatát hidegen építik be a készítmény végén.

A jobb oldhatóság érdekében célszerű ezt a CO2-kivonatot előzetesen összekeverni egy kevés növényi olajban, mielőtt az emulziójába, olajába vagy balzsamjába illesztené.

Tipikus adagok

A képlet teljes mennyisége: 0,1% körömvirág CO2 kivonat 0,3% körömvirág CO2 kivonat
30 g 0,03 g 0,09 g
50 g 0,05 g 0,15 g
100 g 0,1 g 0,3 g
250 g 0,25 g 0,75 g

Megjegyzés: pépes termék szobahőmérsékleten, spatulával vegye be.

Receptek Szerves körömvirág CO2 kivonat

Otthoni kozmetikumok receptjei

Testápolás - Barnulás és barnulás

Nyugtató körömvirág és kamilla nap utáni testápoló