Extra szűz organikus jojobaolaj, 100% tiszta és természetes jojobaolaj

Az ajánlat a rendelkezésre álló készleten belül érvényes, és nem vonható össze más kedvezménnyel.

"AZ AMERIKAI SÚGÓ ARANYA", a jojobaolajat az azték idők óta használják.

organikus

Az extra szűz organikus jojobaolajat a jojoba bab első hidegen sajtolásával nyerik. Valójában folyékony viaszt kapunk, amely nagyon hasonlít az emberi faggyúhoz.

A bőrszövet öregedésgátló, redensifikáló és szerkezetátalakító tulajdonságainak köszönhetően a jojobaolajat széles körben használják, fehérjében, A-, B- és E-vitaminokban gazdag, finom, száraz és átható köhögéssel gazdag, fehérjében gazdag A, B és E vitaminokban. a bőr- és hajápoló kozmetikumok kidolgozásában,

A szerves jojobaolaj nagyon jó tisztítószer, beleértve a szem finom területét is.

A jojoba Mexikó és Arizona száraz területein növekszik. Úgy is hívják "desszert arany" a növekedési éghajlati viszonyok miatt. Különleges tulajdonságainak köszönhetően az aztékok korától ismert és használt.

Az extra szűz organikus jojobaolajat a jojoba bab első hidegen sajtolásával nyerik. Valójában folyékony viaszt kapunk, amely nagyon hasonlít az emberi faggyúhoz.

A bőrszövet öregedésgátló, redensifikáló és szerkezetátalakító tulajdonságainak köszönhetően a jojobaolajat széles körben használják, fehérjében, A-, B- és E-vitaminokban gazdag, finom, száraz és átható köhögéssel gazdag, fehérjében gazdag A, B és E vitaminokban. bőr- és hajápolási kozmetikai termékek, valamint származékai kidolgozásában., jojoba-észterek, jojoba-izopropil és természetes jojoba-alkohol, amelyek sikeresen helyettesítik a korábban a kozmetikában széles körben alkalmazott bálnaolajat és származékait.

A jojobaolaj nagyon jó tisztítószer, beleértve a szem finom területét is, gyógyító, szabályozza a faggyúelválasztást, élénkíti a bőrt és a hajat.

Tiszta állapotában a jojobaolaj sárga színű és édes, enyhe diós illatú.

Finomított (nem ajánlott) jojobaolaj szagtalan, színtelen és nem őrzi meg a jojoba bab eredeti tulajdonságait.

TULAJDONSÁGOK

  • Védi és megállítja az epidermisz kiszáradását, sejtszinten
  • Tápláló, mélyen behatol anélkül, hogy zsíros film maradna
  • A faggyúszekréció kiegyensúlyozása a kevert vagy zsíros bőrre ajánlott kevés olaj egyike
  • Nyugtató és gyógyító
  • Védő, bőrpuhító és nyugtató az érzékeny, irritált bőr számára
  • Regeneráló, öregedésgátló hatással, az elasztin anyagcsere aktiválásával fenntartja a bőr rugalmasságát és rugalmasságát
  • Nyújtja és visszahúzza a petyhüdt (leesett) bőrt
  • Különleges kompatibilitás a bőrrel az emberi faggyúval való hasonlósága miatt

AJÁNLÁSOK

  • A jojobaolaj különösen ajánlott kombinált, zsíros bőrre
  • Kiszáradt, száraz bőr
  • Ráncos bőr, megakadályozza a bőr öregedését
  • A bőr tónusának és feszességének helyreállítása
  • Ideális tisztításhoz, beleértve a finom szemkörnyéket is, puhító és védő tulajdonságainak köszönhetően
  • Kiegyensúlyozza az olajos hajat, normalizálja a faggyúelválasztást a kapilláris szinten
  • Helyreállítja a haj vitalitását, száraz, törékeny, devitalizált
  • A hajhullás ellen
  • Ideális csecsemők és kisgyermekek számára

  • 100% -os tisztaságú és természetes jojobaolaj, amelyet az Organic Culture-ból nyernek, a jojoba bab első hideg sajtolásakor
  • Zsírsavak: gadolén - 64,5%, erukas - 15%, oleinsav - 10%, palmitin - 15%, ideges - 9%
  • Magas természetes vegyületek: ásványi, nem szappanosítható
  • Név: Simmondsia Chinensis
  • Származási ország: Peru
  • Import EU-ba: Franciaország

SZERVES TULAJDONSÁGOK

  • Megjelenés: olajos vagy viszkózus folyadék, 15 ° C alatti hőmérsékleten megszilárdul
  • Szín: sárga
  • Szag: növényi, könnyű dió
  • Köhögés: száraz, nagyon gyorsan behatol a bőrbe
  • Stabil oxidatív olaj

Tárolás: stabil oxidatív olaj, fénytől és hőtől távol tartandó.

Az extra szűz organikus jojobaolajat a jojoba bab első hidegen sajtolásával nyerik. Valójában folyékony viaszt kapunk, amely nagyon hasonlít az emberi faggyúhoz. \ n

A bőrszövet öregedésgátló, redensifikáló és szerkezetátalakító tulajdonságainak köszönhetően gyógyító, kiegyensúlyozó, erősen hidratáló és revitalizáló, fehérjében, A-, B- és E-vitaminban gazdag, finom, száraz és átható köhögéssel, A jojobaolajat széles körben használják a bőr- és hajápoló kozmetikumok, valamint származékainak fejlesztésében., jojoba-észterek, jojoba-izopropil és természetes jojoba-alkohol, sikeresen felváltva a korábban kozmetikában széles körben alkalmazott bálnaolajat és származékait. \ n

A jojobaolaj nagyon jó tisztítószer, beleértve a szem finom területét is, gyógyító, szabályozza a faggyúelválasztást, újjáéleszti a bőrt és a hajat. \ n

Tiszta állapotában a jojobaolaj sárga színű és édes, enyhe diós illatú. \ n

Finomított (nem ajánlott) jojobaolaj szagtalan, színtelen és nem őrzi meg a jojobabab eredeti tulajdonságait. \ n

TULAJDONSÁGOK \ n

  • Védi és megállítja az epidermisz kiszáradását, sejtszinten \ n
  • Tápláló, mélyen behatol anélkül, hogy zsíros film maradna
  • A faggyúszekréció kiegyensúlyozása a kevert vagy zsíros bőrre ajánlott kevés olaj egyike
  • Nyugtató és gyógyító \ n
  • Védő, bőrpuhító és nyugtató az érzékeny, irritált bőr számára \ n
  • Regeneráló, öregedésgátló hatással, az elasztin anyagcseréjének aktiválásával fenntartja a bőr rugalmasságát és rugalmasságát \ n
  • Nyújtja és visszahangolja a petyhüdt (lehullott) bőrt \ n
  • Különleges kompatibilitás a bőrrel az emberi faggyúval való hasonlósága miatt

AJÁNLÁSOK \ n

  • A jojobaolaj különösen ajánlott kombinált, zsíros bőrre.
  • Kiszáradt, száraz bőr \ n
  • Ráncos bőr, megakadályozza a bőr öregedését \ n
  • A bőr tónusának és feszességének helyreállítása \ n
  • Ideális tisztításhoz, beleértve a finom szemkörnyéket is, puhító és védő tulajdonságai miatt \ n
  • Kiegyensúlyozza az olajos hajat, normalizálja a faggyúelválasztást a kapilláris szinten \ n
  • Helyreállítja a haj vitalitását, száraz, törékeny, devitalizált \ n
  • A hajhullás ellen \ n
  • Ideális csecsemőknek és kisgyermekeknek \ n

ÖSSZETÉTEL \ n

  • 100% tiszta és természetes jojobaolaj, amelyet Organic Culture-ból nyernek, a jojoba bab első hideg sajtolásakor
  • Zsírsavak: gadolén - 64,5%, erukas - 15%, oleinsav - 10%, palmitin - 15%, idegsejt - 9%
  • Magas természetes vegyületek: ásványi, szappanosíthatatlan \ n
  • Név: Simmondsia Chinensis \ n
  • Származási ország: Peru \ n
  • Import EU-ba: Franciaország \ n

SZERVES TULAJDONSÁGOK \ n

  • Megjelenés: olajos vagy viszkózus folyadék, 15 ° C alatti hőmérsékleten megszilárdul
  • Szín: sárga \ n
  • Szag: zöldséges, könnyű dió \ n
  • Köhögés: száraz, nagyon gyorsan behatol a bőrbe \ n
  • Stabil oxidatív olaj \ n

Tárolás: stabil oxidatív olaj, fénytől és hőtől távol tartandó. \ n

Az "AMERICAN DESERT GOLD" jojobaolajat az aztékok óta használják. \ n

Az extra szűz organikus jojobaolajat a jojoba bab első hidegen sajtolásával nyerik. Valójában folyékony viaszt kapunk, amely nagyon hasonlít az emberi faggyúhoz. \ n

A bőrszövet öregedésgátló, redensifikáló és szerkezetátalakító tulajdonságainak köszönhetően gyógyító, kiegyensúlyozó, erősen hidratáló és revitalizáló, fehérjében, A-, B- és E-vitaminban gazdag, finom, száraz és átható köhögéssel, a jojobát széles körben használják a bőr- és hajápoló kozmetikumok fejlesztésében, \ n

A szerves jojobaolaj nagyon jó tisztítószer, beleértve a szem finom területét is. \ n