A citrom-hidrosol előnyei és felhasználása a kozmában; kullancs és egészség; természetes

felhasználása

A lével ellentétben a citrom-hidrosol pH-ja enyhén savas, ezért a bőrre kenhető. Kozmetikai erényei mellett kellemes citromillatot is hoz az azt tartalmazó krémekbe és krémekbe. Ez a hidroszol megkönnyíti az emésztést vagy megnyugtatja a szorongás, fáradtság és lazaság állapotát. Anélkül, hogy állítaná, hogy "karcsúsító", fogyás kiegészítéseként alkalmazható elhízás vagy túlsúly esetén, egészséges életmóddal együtt. Latin neve: Citrus limon (L.) Burman F. Felhasznált rész: Gyümölcs

Ki tudja használni ?

A citrom illóolajjal ellentétben a fényérzékeny furokumarinok koncentrációja a hidroszolban sokkal alacsonyabb. Azonban még mindig előnyösebb, mint korlátozza a napsugárzást miután citrom hidrosolt használt a bőrre.

Fő tulajdonságok

fertőtlenítő: A citrom-hidrolát antibakteriális hatást fejt ki a Gram - és a Gram + csírákra. Ez a tulajdonság mind külsőleg, mind pattanásproblémák vagy más bőrkiütések ellen érvényes, akár belsőleg, fertőző betegségek ellen vagy szájhigiéné céljából.