Bio édes narancs illóolaj 100% -ban tiszta és természetes

Az ajánlat a rendelkezésre álló készleten belül érvényes, és nem vonható össze más kedvezménnyel.

Organikus édes narancs illóolaj, kiváló bőr- és hajélénkítő, nyugtató és idegkiegyensúlyozó, ínyenc illatú parfüm, ideális kozmetikában, aromaterápiában, illatszerekben és konyhában.

természetes

Az édes narancs illóolaj a frissesség és a jó hangulat olaja.

A narancssárga a keresztény kor elején kezdett elterjedni Európában. Perzsa nyelven arangnak hívják, amely olaszul narancssárgává, franciául narancssárgává vált. Az első narancssárga dokumentumokat Olaszországban, Savonában fedezték fel, és 1471-ből származnak.

Az édes narancs illóolaj általános nyugtató és kiegyensúlyozó hatású, kiváló bőrtónus. Csodálatos, függetlenül attól, hogyan használja, illatos fürdőben, szétszórva a környezetben, beépítve a kedvenc kozmetikumok körébe, vagy ételízként.

Az édes narancs illóolaj felfrissít és élénkít mindent körülötte, a testet és a szellemet, a levegőt, amelyet belélegzünk, örömet és jó hangulatot hozva.
TULAJDONSÁGOK

  • Kiváló bőrtónus
  • Élénkítő és pihentető
  • Nyugtató, kiegyensúlyozó és nyugtató hatású
  • Emésztő tonik
  • Antiszeptikus és légfrissítő
  • Kiváló kozmetikai és ételaroma

AJÁNLÁSOK

  • Az epidermiszben nincs hang és rugalmasság, fáradt
  • Normális
  • A hajnak nincs vitalitása és fénye
  • Szorongás, idegesség, izgatottság
  • Álmatlanság felnőtteknél és gyermekeknél
  • A levegő fertőtlenítése és illata
  • Parfüm kozmetikumok
  • A kulináris termékek ízesítése

  • Édes narancsolaj beépítése kedvenc kozmetikumaiba vagy biokozmetikumok készítése: krémek, tej, gélek, testápolók a bőr, különösen a zsíros bőr élénkítésére és frissítésére
  • Bevezetés masszázsolajokba, élénkítő és erősítő (30-60 csepp édes narancs illóolaj a kedvenc növényi olajához)
  • A narancs illóolaj légi diffúziója fertőtlenítéshez, levegő illatozáshoz, jó hangulatú és relaxációs légkör kialakításához, amely elősegíti az alvást
  • A fürdőszobában valódi csemege és szaglás egyaránt (adjunk hozzá 10-15 csepp narancs illóolajat a fürdő tejébe)
  • Illat friss, élénkítő kozmetikai jegyekkel: néhány csepp narancs illóolaj a kozmetikumokhoz
  • Élelmiszer-összetevő desszertek, italok, koktélok ízesítésére (adjon hozzá néhány csepp narancs illóolajat)

  • Végezze el a tesztet
  • Tartsa távol gyermekektől
  • Belső használat csak orvos, aromaterápiás szakember jóváhagyásával

  • 100% -os tisztaságú és természetes édes narancs illóolaj (hígítatlan), amelyet az Organic Culture-ból nyerünk, narancsbőrből hideg kivonással

100% -ban tiszta - növényi olajban hígítatlanul vagy hasonló tulajdonságú olajokkal keverve
100% -ban természetes - szintetikus molekulákkal denaturálatlan
100% -ban integrál - színezetlen, visszavonhatatlan, nem javított, nem frakcionált

  • Név: Citrus Sinensis
  • Illóolaj természetes vegyületei, amelyek allergiát okozhatnak: limonén, linalool, citral (specifikáció a kozmetikumokról szóló európai irányelv/2003/2003 7. sz. Módosításának megfelelően)
  • Név: Citrus Sinensis
  • Készült: Brazília
  • Import EU-ba: Franciaország

SZERVES TULAJDONSÁGOK

  • Megjelenés: tiszta mozgékony folyadék, néha opálos
  • Szín: sárga-narancs
  • Szag: jellegzetes, édes, gyümölcsös és friss narancssárga
  • Használata: kozmetika, aromaterápia, illatszer, gasztronómia, háztartás

Tárolás: száraz helyen, fénytől és hőtől védve.

Az ezen az oldalon található információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi információnak. A tulajdonságokat, az ajánlásokat és a felhasználásuk referenciaforrásokból származik, és a tudományos környezetben végzett vizsgálatok és megfigyelések megerősítik, de semmilyen formában nem vállalhatják felelősségünket. Orvosi használatra kérjük, forduljon szakemberhez

A narancssárga a keresztény kor elején kezdett elterjedni Európában. Perzsa nyelven arangnak hívják, amely olaszul narancssárgává, franciául narancssárgává vált. Az első narancssárga dokumentumokat Olaszországban, Savonában fedezték fel, és 1471-ből származnak. \ N

Az édes narancs illóolaj általános nyugtató és kiegyensúlyozó hatású, kiváló bőrtónus. Csodálatos, függetlenül attól, hogyan használja, illatos fürdőben, a környezetben szétszórva, a kedvenc kozmetikuma választékában vagy ételízként. \ n

Az édes narancs illóolaj felfrissít és élénkít mindent körülötte, a testet és a szellemet, a levegőt, amelyet belélegzünk, örömet és jó hangulatot hozva.
\ u00a0
\ U00a0 \ u00a0
TULAJDONSÁGOK \ n

  • Az epidermisz kiváló tonikja \ n
  • Élénkítő és pihentető \ n
  • Nyugtató, kiegyensúlyozó és nyugtató hatású \ n
  • Emésztő tonik \ n
  • Antiszeptikus és légfrissítő \ n
  • Kiváló kozmetikai és ételaroma \ n

AJÁNLÁSOK \ n

  • Az epidermiszben nincs hang és rugalmasság, fáradt \ n
  • Normális \ n
  • A hajnak nincs vitalitása és fénye \ n
  • Szorongás, idegesség, izgatottság \ n
  • Álmatlanság felnőtteknél és gyermekeknél \ n
  • A levegő fertőtlenítése és illata \ n
  • Kozmetikai parfüm \ n
  • A kulináris termékek ízesítése \ n

HASZNÁLAT \ n

  • Édes narancsolaj beépítése a kedvenc kozmetikumokba vagy kozmetikumok készítése: krémek, tej, gélek, testápolók a bőr, különösen a zsíros bőr élénkítésére és frissítésére
  • Bevezetés masszázs, élénkítő és erősítő olajokba (30-60 csepp édes narancs illóolaj hozzáadva kedvenc növényi olajához) \ n
  • A narancs illóolaj légi diffúziója fertőtlenítéshez, légfrissítéshez, jó hangulatú és relaxációs légkör kialakításához, amely elősegíti az alvást \ n
  • A fürdőszobában valódi csemege és pszichés is (adjunk hozzá 10-15 csepp narancs illóolajat a fürdő tejébe) \ n00a0 \ n
  • Illat friss, élénkítő kozmetikai jegyekkel: néhány csepp narancs illóolaj a kozmetikumokhoz \ n
  • Élelmiszer-összetevő desszertek, italok, koktélok ízesítésére (adjon hozzá néhány csepp narancs illóolajat) \ u00a0 \ n

ÓVINTÉZKEDÉSEK \ n

  • Végezze el a tesztet \ n
  • Tartsa gyermekektől elzárva \ n
  • Belső használat csak orvos, aromaterápiás szakember jóváhagyásával \ n

ÖSSZETÉTEL \ n

    Az édes narancs illóolaj 100% -ban tiszta és természetes (hígítatlan), amelyet Organic Culture-ból nyernek, a narancshéj hideg kivonásával \ n

\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% -os tisztaságú - hígítatlan növényi olajban vagy hasonló tulajdonságú olajokkal keverve
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% -ban természetes és denaturálatlan szintetikus molekulákkal
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% -ban integrál \ u00a0 - \ u00a0 színezetlen, visszavonatlan, nem javított, nem frakcionált \ n

  • Név: Citrus Sinensis \ n
  • Illóolaj természetes vegyületei, amelyek allergiát okozhatnak: limonén, linalool, citrál (specifikáció a kozmetikumokról szóló európai irányelv 7. sz. Módosítása szerint \/EK 15 \/2003) \ n
  • Név: Citrus Sinensis \ n
  • Készült: Brazília \ n
  • Import EU-ba: Franciaország \ n

SZERVES TULAJDONSÁGOK \ n

  • Megjelenés: tiszta mozgékony folyadék, néha opálos \ n
  • Szín: sárga-narancs \ n
  • Szag: jellegzetes, édes, gyümölcsös és friss narancssárga \ n
  • Használata: kozmetika, aromaterápia, illatszer, gasztronómia, háztartás

\ u00a0
\ u00a0
Tárolás: száraz helyen, fénytől és hőtől védve. \ n

Az ezen az oldalon található információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi információnak. A tulajdonságokat, az ajánlásokat és a felhasználásuk referenciaforrásokból származik, és a tudományos környezetben végzett vizsgálatok és megfigyelések megerősítik, de semmilyen formában nem vállalhatják felelősségünket. Orvosi használatra kérjük, forduljon szakemberhez "," description_short ":"