ERNMT Alfortville - ERNT jegyzőkönyv, Alfortville természeti, bányászati ​​és technológiai kockázatainak állapota

Az Eurinaceus europaeus, ismertebb nevén sündisznó, félig éjszakai állat, éjszaka vadászik, nappal alszik.

Kiváló hegymászó és úszó. Tollai ismerik fel, amelyek valójában szőrszálak. 20-30 cm hosszú és 400 és 1800 g között van.

Megfigyelhetjük a tájon sövényekkel, a kertekben és az otthonok közelében levesekben.

Mindenhol megtalálható az elhullott levelek, amelyek elengedhetetlenek a hangulatos fészek felépítéséhez.

ernmt

A sündisznók igazi kertészek, valójában veteményeskertek kártevőivel táplálkoznak, mint pl. Élelmet keres a föld szippantásával, látása nagyon gyenge, számíthat a hallására és a látására magasan fejlett szaglás.

A sündisznók eleget kell ennie, ha túl akarják élni a telet ahibernálás, a sündisznó babák első tele számukra az első halálveszélyt jelenti.

A sündisznók ne élj párban, hímek és nők csak a párzási időszakban találkoznak a párzás érdekében. Ez az időszak májustól júniusig tart, sündisznók maga szaporodni parkokban vagy tisztáson. Annak érdekében, hogy meg tudjon másolni, anélkül, hogy megharapná magát, a nőstény hátulja rétegét hátrafelé rétegezi, ami lehetővé teszi a hímnek a hátára mászását.
A párosítás után a hím és a női sündisznó elválik: a hím másik partnert keres, a nő pedig hazatér.

Hét hét múlva a sündisznó babák, akik kettő és hét kicsi között vannak, vakok és tüskék nélkül jönnek a világra. Körülbelül 6,5 cm magasak és 10-25 g között vannak.