Fereto Organics - Miracle Scrub Organic Exfoliant minden bőrtípusra guaranával

Közepes kockázat *
* A felhasználói szavazatok szerint

miracle

Vállalat: Fereto Organics Paris

Leírás Fereto Organics - Miracle Scrub Organic Exfoliant minden bőrtípusra guaranával

Miracle Scrub Organic Exfoliant minden bőrtípusra guaranával

Ezt a terméket az AlegeSanatos.ro egyik látogatója kérte. Elemzését a kérelmező által szolgáltatott információk alapján végezték el.

Gyártó leírása:
A Miracle Scrub minden bőrtípusra ajánlott, és biztosítja a bőr tökéletes tisztítását és tisztítását. A guarana, az aloe vera, a csipkebogyó és a tengeri alga kivonat aktív, szerves összetevői mélyen megtisztítják a pórusokat, méregtelenítik az epidermist, puhává, simavá és szennyeződésmentesé teszik a bőrt.

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a faggyút és az elhalt sejteket, mélyen tisztít, elősegíti a hámlás után alkalmazott krémek jobb behatolását.

Összetevők Fereto Organics - Miracle Scrub Organic Exfoliant minden bőrtípusra guaranával

A termelt kockázat mértéke:
Ügyeljen a következő összetevőkre:

Chondrus Chrispus vagy Caragenan, magas károsodás veszélyével járó összetevő, amely sűrítőszer, stabilizátor. A Chondrus Chrispus egy vörös moha faj, más néven ír moha. Természetes sűrítőszerként, emulzióstabilizátorként és habzóként működik. A lebomlott karrageen rákkeltő.

Paullinia Cupana kivonat kivonat. Egy amazóniai növényből származik, amelyet elsősorban növényi kiegészítőként használnak, és állítólag különféle betegségek kezelésére szolgál, a hasmenéstől a migrénig. Úgy gondolják, hogy antioxidáns és antibakteriális hatású, és a Paullinia cupana magkivonatban található magas koffeinkoncentráció védekező toxinként szolgál, amely belülről kifelé tisztítja a testet. Az anyagbiztonsági adatlap felvette a rákkeltő hatású összetevők listájába. Úgy gondolják, hogy ez az összetevő behatolhat a bőrbe, és méreganyagokat és más nem kívánt összetevőket juttathat a szervezetbe. A bőrt és a szemet irritáló anyagként is felsorolták.

muskátli, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, ez egy parfümösszetevő, amelynek szerepe a szag és a tonik elfedése/elfedése. Ez egyben a méhek által kiválasztott feromon is, amely jelzi a nektár helyét. A geraniol az illóolajok természetes összetevője, például a rózsaolaj, muskátliolaj, Palmarosa olaj, levendulaolaj és ilang-ilang. A parfümökre allergiás emberek számára ajánlott kerülni ezt az összetevőt.

Citronellol, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, a parfüm összetevője és hatóanyaga, amely elfedi/elfedi a szagot. Természetes módon fordul elő, és bizonyos növények (rózsa) termelik. A citronellol rendelkezik a legmagasabb antioxidáns hatással (34,2%) a rózsaolaj komponensei között. Illatanyag-kutató Intézet Szakértői Testülete (REXPAN) korlátozza ezen összetevők használatát a parfümökben, a potenciális érzékenység kialakulásának lehetősége miatt.

L inalool, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, egy aromaszer, amely elfedi/elfedi a szagot. Természetesen bizonyos növények, például menta, fahéj, citrusfélék termelik. Illatanyag-kutató Intézet Szakértői Testülete (REXPAN) korlátozza ezen összetevők használatát a parfümökben a potenciális érzékenység kialakulásának lehetősége miatt. Ekcémát okozhat a Sahlgrenska Akadémián (Svédország) 2009-ben bemutatott tanulmány szerint.

Részletes leírásért kattintson az alábbi összetevők bármelyikére:

Szinonimák: VÍZ, ONSEN-SUI, DEZIONÁLT VÍZ, Desztillált víz, Tisztított víz, Dihidrogén-oxid, Desztillált víz

funkciókat: oldószer

  • összetevő szinte minden kozmetikumban és testápolási termékben megtalálható
  • a kozmetikumok és a testápolási termékek csak vizet tartalmaznak méreganyagok, szennyező anyagok és mikrobák nélkül

Biztonsági/összetevő besorolás:

A Kozmetikai Gyártási Gyakorlatok Útmutatója szerint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) ellenőrzi a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használt víz (úgynevezett "technológiai víz") minőségét.

Vannak más vállalatok, amelyek megfelelnek az Egyesült Államok szabványainak. Pharmacopeia (USP) a gyógyszerekben használt víz tisztaságáról. Az ezen előírásoknak megfelelő tisztított vizet vízből állítják elő, az Egyesült Államok előírásainak megfelelően. Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) az ivóvízről. Nem tartalmaz egyéb, szándékosan hozzáadott anyagokat.

funkciókat: felületaktív anyag, habzó

  • Alkil-glükozid
alkohol vagy alkohol-keverék (amely a szénlánc hosszától függően változik) reakciójával keletkezik a cukor, a glükóz vagy a glükózpolimerek ciklikus formájával.

A kaprilil/kapril-glükozid egy alkil-éter, amely 60% glükóz - hatóanyagot tartalmaz, amelyet az ECOCERT tanúsít, tartósítószerek és szennyeződések nélkül.

Ez egy rendkívül gyengéd, természetes, tisztító, szolubilizáló és habzó szer, amely "zöld" luxuselem minden tápszer számára.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A Cosmetic Ingredient Review (CIR) lehetővé teszi ennek az összetevőnek a használatát kozmetikumokban és testápolási termékekben.

  • csipkebogyómagból nyert por.
A kozmetikai iparban hámlasztóként használják: eltávolítja az elhalt hámsejteket. A csipkebogyómagok méretei alkalmassá teszik őket a napi hámlasztásra, anélkül, hogy irritációt okoznának. Megnyugtatja a bőrt is.

Biztonsági/összetevő besorolás:

A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi és növényi összetevők általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának indoklása tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat, a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően.

Szinonimák: Glicerin, glicerol, glicil-alkohol, koncentrált glicerin

funkciókat: denaturálószer, parfümösszetevő, hajápoló szer, hidratálószer, szájápoló szer, bőrápoló szer, bőrvédő, viszkozitást csökkentő szer, oldószer

  • alkoholos vegyület, amely természetesen előfordul, de szintetikusan is előállítható
  • sok lipid alapja
  • lehet állati vagy növényi eredetű
  • kiegyensúlyozza a bőr vízszintjét a hidratálás megkönnyítése érdekében
  • helyettesíthető szorbittal

Biztonsági/összetevő besorolás:

Szinonimák: ALOE BARBADENSIS KIVONAT; ALOE VERA KIVONAT

funkciókat: bőrápoló szer

  • hidratálja a száraz bőrt
  • antibakteriális, segíti a sebek gyógyulását

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) lehetővé teszi ennek az összetevőnek a használatát természetes aromaanyagként, amely közvetlenül hozzáadható az élelmiszerekhez.

A Cosmetic Ingredient Review (CIR) lehetővé teszi ennek az összetevőnek a használatát a kozmetikumokban.

Szinonimák: GUARANA

  • Koffein
  • Guarana néven is ismert

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A Kozmetikai Adatbázis 95% -ban biztonságosnak tartja ezt az összetevőt, amely összetevője alacsony a károsodás kockázatának.
  • Az anyagbiztonsági adatlap felvette a rákkeltő hatású összetevők listájába.
  • Úgy gondolják, hogy ez az összetevő behatolhat a bőrbe, és a toxinokat és más nem kívánt összetevőket a testbe juttathatja. A bőrt és a szemet irritáló anyagként is felsorolták.
  • A www.wellness.com szerint más egészségügyi problémák is vannak a Paullinia cupana magkivonat étrend-kiegészítőkben történő fogyása miatt: görcsrohamok, izomgörcsök, szívbetegségek és fokozott vérzési kockázat.

  • csökkenti a lázat
  • gyógyítja a sebeket
  • elpusztítja a baktériumokat
  • szárítja a váladékokat
  • csillapítja a köhögést

Biztonsági/összetevő besorolás:

A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi összetevők és növényi származékok általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának alapja a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat.

Szinonimák: CARRAGEENAN, CARAGENAN, E407, E407B.

funkciókat: sűrítőszer, stabilizátor, gélképző szer

  • Ír mohának hívják, ez a vörös algafaj bőségesen nő az Atlanti-óceán északi részén fekvő sziklás partok mentén Amerikában és Európában.
  • Több ásványi tápanyagból áll.
  • Az ír izom sűrítőszerként, valamint bőrbalzsamként szolgál. Használható gyulladt szövetek kezelésére.
  • Általában sűrítőszerként és stabilizátorként használják tejtermékekben, például fagylaltban és feldolgozott élelmiszerekben, beleértve az ebédhez szükséges húst is.
  • Sűrítőanyagként is használható a ruhák nyomtatási folyamatában, valamint a sör vagy bor derítéséhez.
  • A Codex Alimentarius-ban E407 vagy E406b - karragén számmal rendelkezik. A veszélyes E kategóriába tartozik.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A rövid láncú karragenánok bélperforációt okozhatnak, ezért nem engedélyezettek az ételekben.
  • Laboratóriumi állatokban (patkányokban) vastagbélrákot okoz, immunszuppresszáns hatású.
  • Meghatározza az ásványi anyagok lassú asszimilációját, nagy mennyiségben fogyasztva hashajtó.
  • Kimutatták, hogy fekélyeket és rákot okoz. Gyakori fogyasztása nem ajánlott.
  • A magas koncentráció felfúvódást és puffadást okoz a bél mikroflóra általi fermentáció után (hasonlóan az összes emészthető poliszacharidhoz).

Szinonimák: DL-CITRONELLOL, L-CITRONELLOL, CEPHROL, RODINOL, RODINOL

funkciókat: parfümösszetevő, a szag elfedésének/elfedésének szerepe

  • színtelen, olajos folyadék, virágillattal
  • természetes módon fordul elő, és bizonyos növények termelik (rózsa)
  • rovarriasztó termékekben is használják

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyta ennek az összetevőnek az ízesítőszerként történő alkalmazását az élelmiszerekhez való közvetlen hozzáadáshoz.

Illatanyag-kutató Intézet Szakértői Testülete (REXPAN) korlátozza ezen összetevők használatát a parfümökben, a potenciális érzékenység kialakulásának lehetősége miatt.

Az 1223/2009/EU irányelv szerint ez az összetevő szerepel az allergén anyagok listájában (3. melléklet - Anyagok, amelyeket a kozmetikumok csak bizonyos korlátozásokkal tartalmazhatnak). A geraniolt a címkén fel kell tüntetni, ha 0,00% -nál nagyobb koncentrációban alkalmazzák a lemaradó termékeknél, és 0,01% -nál nagyobb koncentrációban használják öblítő, leöblítő termékekben.

Szinonimák: GERANIOL-ALKOHOL, GERANIOL EXTRA, GERANYL-ALKOHOL, GUANIOL

funkciókat: parfüm összetevő, maszkoló/szag bevonó szerep, tonik

  • természetes szagú összetevő
  • megtalálható bizonyos illóolajok (rózsa, citrom)
  • rovarok ellen
  • a méhek által kiválasztott feromon a nektár helyének jelzésére

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyta ennek az összetevőnek az élelmiszer-aromaanyagként való alkalmazását.

Illatanyag-kutató Intézet Szakértői Testülete (REXPAN) korlátozza ezen összetevők használatát a parfümökben, a potenciális érzékenység kialakulásának lehetősége miatt.

Az 1223/2009/EU irányelv szerint ez az összetevő szerepel az allergén anyagok listájában (3. melléklet - Anyagok, amelyeket a kozmetikumok csak bizonyos korlátozásokkal tartalmazhatnak). A geraniolt a címkén fel kell tüntetni, ha 0,00% -nál nagyobb koncentrációban használják a lemaradó termékeknél, és 0,01% -nál nagyobb mennyiségben használják öblítő, leöblítő termékekben. Ezt az összetevőt nem szabad parfümökben használni.

Szinonimák: LINALIL-ALKOHOL, LINALOOL ALKALMAZÓ OLAJ

funkciókat: parfümösszetevő, dezodor, a szag elfedésének/elfedésének szerepe

  • nagyon halvány vagy színtelen sárga, virágillatú folyadék
  • természetes módon fordul elő, bizonyos növények termelik, például: menta, fahéj, citrusfélék
  • felhasználható az E-vitamin előállításához.
  • rovarok ellen

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyta ennek az összetevőnek az élelmiszer-aromaanyagként való alkalmazását.

Illatanyag-kutató Intézet Szakértői Testülete (REXPAN) korlátozza ezen összetevők használatát a parfümökben, a potenciális érzékenység kialakulásának lehetősége miatt.

Az 1223/2009/EU irányelv szerint ez az összetevő szerepel az allergén anyagok listájában (3. melléklet - Anyagok, amelyeket a kozmetikumok csak bizonyos korlátozásokkal tartalmazhatnak). A Linalool-t fel kell tüntetni a címkén, ha 0,00% -nál nagyobb koncentrációban használják a lemaradó bőrápolási termékekben, és 0,01% -ot az öblítendő öblítő bőrápolási termékekben. Ezt az összetevőt nem szabad parfümökben használni.

Egy új tanulmány, amelyet a Sahlgrenska Akadémián (Svédország) mutattak be 2009-ben, kimutatta, hogy a Linalool a nikkel és a kobalt után a harmadik anyag, amely ekcémát okozhat (oxigénnel érintkezve).