Fehér liliom olaj 50ml Mayam - Zöld Paradicsom

Raktáron - Szállítási határidő 1-3 munkanap

fehér

Leírás

A tisztaság szimbóluma, a liliomvirágot nemesnek tekintik, és a jogdíjat szimbolizálja. Perisa (a mai Irán) származású liliom a denevér család része, amelyet ma különösen a mediterrán térségben termesztenek. Ez egy évelő növény, nagy, illatos virágokkal, egy hosszú szár tetején. Több mint 100 liliomfaj létezik, amelyek az egész világon elterjedtek, és virágaik alakja és módja szerint vannak osztályozva a virágzat tengelyéhez képest. A Lilium Candidum fajnak 6 szirma és 6 porzója van, a szirmok fehérek és sárga-barna színűek. A liliomvirágokat az ókortól kezdve használják, hogy olajjal vagy alkohollal áztassák a bőr szépségét. Jellemzők:

  • tiszta olajos folyadék, sárgás színű, gyenge jellegzetes szag;
  • sűrűség 20 ° C-on - 0,919;
  • savindex (mgKOH/g) - 0,27.

Kémiai összetétel: linolsav (omega 6), olajsav (omega 9), palmitinsav, sztearinsav, fitoszterolok, etiolin.

Műveletek: megvilágítja a bőrt és megakadályozza a foltok megjelenését, enyhíti a máj- és bőrpírfoltokat, megakadályozza a bőr megrepedezését, hidratálja és nyugtatja a bőrt, megnyugtatja a nap által érintett területeket, enyhíti a bőrpírt az irritációktól, könnyen gyógyul.

Kozmetikai felhasználások: pigmentált bőr, öregségi foltok által érintett bőr, irritált bőr, repedezett bőr, törékeny és érzékeny bőr, kézápolás, striák - megelőző.

Hogyan kell használni:

  • pusztán vagy az arcra, a nyakra és a dekoltázsra való napi alkalmazásra szolgáló ápoló készítményekben használják;
  • a készítmények a bőrtípusnak megfelelően kiválasztott egyéb specifikus összetevőkkel együtt;
  • összetevőként nappali vagy éjszakai krémek előállításához;
  • olajos ápoló készítmények összetevőjeként;
  • nyugtató, nyugtató kompozíciók összetevőjeként;
  • az antipigmentációs krémek elkészítésének összetevőjeként.

  • oxidációval szemben ellenálló olajként a környezetben, előnyösen 25 ° C alatt, nedvességtől és fénytől védve, az eredeti tartályban - hűtőszekrényben tárolható;
  • nem mérgező, irritáló vagy szenzibilizáló;
  • külső használatra használják;
  • peroxid index (meqO2/kg) - 3,5;
  • törésmutató 20 ° C-on - 1 473.