Hogyan kell használni a shea vajat száraz hajra, bőrre, arcra

használni

A Shea természetes „4 az 1-ben” termék, mivel egyúttal gondoskodik a testéről, a hajáról, a kezéről és az arcáról. Milyen előnyei vannak, és hogyan tudjuk felhasználni a szépségápolási rutinunkban? Mindent elmondunk

Böngészője nem tudja megjeleníteni ezt a videocímkét.

  • Mi az a shea vaj ?
  • Milyen előnyei vannak a shea vajnak ?
  • Milyen formában találhatjuk meg ?
  • Hogyan kell használni a shea vajat a kozmetikai kezelések során ?
  • A shea-hoz hasonlóan itt is van 30 kozmetikai termék, amely megváltoztatta az életünket
  • Most, hogy a hajad tele van élettel, keresse meg azt a frizurát, amely szublimálni fog !
  • Hol lehet shea vajat venni és milyen áron ?
  • A szépségszakértő, Corinne Berger véleménye
  • A szerkesztő választása:

Mi az a shea vaj ?

Gyakran megtalálható mindennapi kozmetikai kezeléseinkben (arckrém, sampon, hajápolás, kézkrém stb.). De mi is az a shea vaj? Tudnia kell, hogy a shea egy afrikai fa természetes terméke (amelynek nevét személyes kultúrájához kapjuk: Butyrospermum Parkii). Ennek a diófélékre hasonlító, zsíros fehér mandulát rejtő gyümölcsnek a gyümölcséből származik shea vaj. A mandula, miután átalakult, valóban az a sárgás paszta lesz, amelyet ismerünk.

Milyen előnyei vannak a shea vajnak ?

Ez a termék számos helyreállító tulajdonsággal rendelkezik. Mélyen puhítja és hidratálja a bőrt. Ezek a tápláló erények is csodákat tesznek a hajon. Gazdag hidratáló hatóanyagokban, A-, D-, E-, F-vitaminokban, de latexben és nem szappanosíthatatlan anyagokban (amelyek megakadályozzák a szappanná történő átalakulást) a shea vaj valóban természetes ápolás, többszörös felhasználással.

Milyen formában találhatjuk meg ?

Megtalálható mind paszta formájában (nyers shea), mind közvetlenül beépítve a bioboltokban, szupermarketekben és más kozmetikai termékekbe.

Ha a shea vajas paszta használata mellett dönt, akkor feltétlenül más lesz, mint a boltban található tejszín vagy tej. Ebben az esetben nehéz lesz, és nehezen fogja alkalmazni a jelenlegi állapotát. Normális, mert a shea vajas pasztát erőteljesen dörzsölni kell a kezek között, hogy melegítsék, és olajokká váljon. Nem kell megpróbálnia felmelegíteni hajszárítóval vagy radiátorra helyezni, és még kevésbé mikrohullámú sütővel.
Lehetőleg válasszon organikus shea-t Burkina Fasoból.

Hogyan kell használni a shea vajat a kozmetikai kezelések során ?

  • 1. A fürdéshez

A shea különösen ajánlott a legszárazabb bőrre. Tegyen néhány gombóc shea vajat a fürdővízbe. Vékony láthatatlan réteg rakódik le a testen. Ideális a kikapcsolódáshoz és a jólét érzéséhez. Amikor elhagyja a fürdőt, a bőre nagyon puha lesz !

  • 2. A masszázsban

Ami pedig hidratáló tejek, a shea vaj masszázsként alkalmazható az izmok ellazítására. Főleg a karokon és a combokon kell alkalmazni. Merevség esetén a hatás azonnali.

  • 3. Szőrtelenítés után

Hidratáló hatásával együtt a shea nyugtató és pihentető tulajdonságainak köszönhetően segít enyhíteni a bőrt.

  • 4. Anti-striákban

Fogyókúra vagy terhesség alatt kenje be a shea vajat a súlycsökkenésre és gyarapodásra érzékeny területekre, például a combra vagy a gyomorra. megelőző intézkedés a striák ellen. Vegye figyelembe, hogy ez semmiképpen sem olyan kezelés, amely eltávolítja a már kialakult striákat.