Indiai vagy tengeri costus, a par excellence természetes gyógyszer!

Rövid leírás

Costus marin-nak is hívják, és Ázsiában és a Közel-Keleten őshonos. Az indiai costus számos terápiás erénnyel bír, amelyek hasi fájdalmak, nátha és asztma problémái révén képesek gyógyítani a súlyos migréneket, gyomorpanaszokat. !

vagy

Ha meg kellene neveznünk az indiai kostuszban rejlő erények számát, grimoire-okat töltenénk ki !

Ez egy kiváló termék, olcsó és tele van előnyökkel, mi mást kérhetne !

Megnyugtatás

Az indiai costus, más néven costus marin, Ázsiából és a Közel-Keletről származó termék. Kezdeti állapotában a costus siwaknak tűnik, de barna színű. Illata hasonló a gyömbéréhez, porban és általában olajban fogyasztják.

A világ ezen területein általában használják számos terápiás erénye miatt. Lehetővé teszi többek között az erős migrén megnyugtatását (mellhártyagyulladás), de a periódusokkal kapcsolatos aggodalmakat is, a szeplőkre és sok másra hat, amelyeket később látni fogunk.

Az indiai costus egy természetes gyógyszer, verhetetlen ár/minőség aránnyal. Belsőleg, de helyben is használva tulajdonságai sok helyzetben lehetővé teszik a működését.

Fedezze fel további késedelem nélkül ezt a terméket, amely a prófétai orvoslás alapja. Kötelező sok betegségre.

Az indiai costus előnyei

A costus marint elsősorban gyógyhatásai miatt használják. Mivel sok helyzetben alkalmas, a termék használata hatással lesz rád, ha:

Ezt az ételt több ahadithban is megtaláljuk, beleértve ezt is:

Oum Qays bint Mihsan radhi Allahu anha azt mondta: "Hallottam, hogy Allah küldötte صلى الله عليه وسلم azt mondta:

"Neked kell használnod az" Al 3Oud al Hindy "-t, mert valóban hét gyógyszert tartalmaz, az orrlyukakon keresztül belélegzik a torokfájás eltávolítására, és a száj oldalára helyezik Dhaat al Janb (betegség, amely tályog kialakulása) "

Bukhari és muszlim gyűjtötte össze.

Hogyan kell fogyasztani az indiai costus port ?

A costus porítva többféle módon fogyasztható. Ő lehet:

  • Terjeszkedjen a helyi cselekvésre
  • Lenyelni is lehet
  • Tömörítésként alkalmazható
  • Csepegtesse a koszt más összetevőkkel keverve (csepegtető)
  • Spray orális és orrhatásra
  • A hadísz szerint orron keresztüli belégzéssel

Az indiai costus elterjedéséhez keverni kell egy másik étellel. Például keverheti ezt a terméket az egyik mézzel, hogy megsokszorozza erényeit és kiterjessze a hatóterét.

Beilleszteni a matróz costu por, azt is össze kell keverni egy másik összetevővel. Javasoljuk argánolaj vagy erőteljes olajunk használatát Fekete mag olaj.

Ha ezt a terméket lenyeléssel szeretné fogyasztani, keverje össze az egyik mézzel. Attól függően, hogy mit szeretne kezelni, a mézét tulajdonságai alapján választja meg. Így a csepegtetéshez hasonlóan egyesíted a costus és a kiválasztott méz erényeit.

Ha okkult problémákat szeretne kezelni, és így rokyává válik, először vegyen olívaolajat. Mondd el a Koránt az olívaolajodon, és add hozzá az indiai koszt. Alaposan keverje össze és hagyja állni. Ezután használja a különböző területek masszázsában a boszorkányság problémájának kiküszöbölésére.

Óvintézkedések használat előtt

Az első használat előtt ellenőrizze, hogy nem allergiás-e a costusra. Ehhez tegye a bőr sarkára. Ne fogyassza ezt a terméket anélkül, hogy megbizonyosodna róla, hogy nem allergiás rá.

Nem javasoljuk ennek a terméknek a használatát terhes nők, szoptatók, de nagyon kisgyermekek számára is. Ez egyszerű elővigyázatossági intézkedés, és elkerülhető azok a mellékhatások, amelyek jelenleg nem ismertek.

Az indiai costus por eredete

Az indiai costus a costus nevű növényből származik (saussurea costus). Mint fent említettük, ez a növény Ázsiában, pontosabban Himalájában, Kasmírban, Indiában és Pakisztánban őshonos.

A világ ezen részén általánosan használt termék, amelyet a környező országokba exportáltak. Ma a Közel-Kelet arab országaiban is széles körben használják.

A costus a prófétai orvoslás egyik alapja, több hadíszban is jelen van. Használata megtalálható a hagyományos kínai orvoslásban is. Különböző formákban használva demokratizálódása lehetővé tette, hogy helyet találjon számos kozmetikai termékben.

Ez a növény több tíz centiméteres magasságot is elérhet. A koszos levelek tövében meglehetősen nagyok, felül pedig kisebbek. Az egész levélben enyhe fogak vannak. Virágát tekintve lila, és egészen a feketéig terjedhet. Virágfejet képez.

A costus meglehetősen száraz gyümölcsöt ad, és a nagyközönség számára meglehetősen ismeretlen.

A világ ezen részein meglehetősen sok terápiás erénye miatt gyakran használják. Lehetővé teszi többek között az erős migrén megnyugtatását (mellhártyagyulladás), de a periódusokkal kapcsolatos aggályokat is, a szeplőfoltokra és sok másra, amelyeket később látni fogunk. \nem