Kozmetikai hatóanyag Aktivált növényi szén tulajdonságai és felhasználása - Aroma-zóna

Az aktivált növényi szén az ókor óta rendkívüli adszorpciós képességéről ismert, amely különösen érdekes tisztító és méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A kozmetikában maszkok, szappanok, mosószerek vagy hámlasztó szerek hatóanyagaként használják a szennyeződések és a szennyező anyagok eltávolítására. Ez egy intenzív fekete színezék és 100% -ban növényi eredetű, ideális a "házi" szappanok szép márványozásához, de a sminktermékek kipróbálására is. Nagyon erős hatóanyag - kivételes fajlagos felülete miatt - alacsony dózisokban alkalmazható, különösen azért, mert erős színű.

hatóanyag

  • A megjegyzések írásához be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot
  • Bemutatás
  • Tulajdonságok és felhasználások
  • Gyakorlatban
  • Receptek Kozmetikai hatóanyag Aktivált növényi szén
  • Bibliográfia
  • Értesítés

Bemutatás

személyi igazolvány

A kókuszdió héjának kalcinálása, majd termikus aktiválása vízgőz jelenlétében (vegyi anyagok nélkül, ellentétben sok aktív szénnel)

100% növényi eredetű, 100% tiszta és természetes. Magas kozmetikai és élelmiszeripari aktív szén .

100% tiszta aktív növényi szén

Kivételes termék

Az Aroma-Zone arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kínálja Önnek, akár összetételét, hatóanyagokban való gazdagságát, illatát, kultúrtípusát, földrajzi eredetét, divatját tekintve. a termelő, de az etika szempontjából is figyelemre méltó a fenntartható fejlődés megközelítésében. Ritka, sőt néha exkluzív termékminőségeket keresünk az Ön számára, azáltal, hogy kapcsolatba lépünk a beszállítókkal a világ minden tájáról, és közvetlenül a gyártóktól vásárolunk; ezt úgy, hogy mindig kedvező gazdasági feltételeket biztosítunk partnereink számára. Annak érdekében, hogy néhány kivételes minőségű termékünket bemutassuk, és minél több információt osszunk meg Önnel ezekről a termékekről, úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy "kivételes termék" címkét. .

Aktivált növényi szén, annak révén kivételes fajlagos felület, természetes előállítási módja és európai eredete, az egyik kivételes eszközünk.

100% növényi hatóanyag
Aktivált növényi szénünket a a kókuszdió héjának kalcinálása, majd termikus aktiválása vízgőz jelenlétében, vegyi anyagok használata nélkül, ellentétben sok aktív szénnel.

A kókuszhéjak felhasználásával a nagyon finom pórusú szén, ami lehetővé teszi számára a leghatékonyabban adszorbeálják a gázokat valamint a folyadékok, hanem a nehéz fémek, a szénhidrogének, a kloridok . A kókuszszénnek van még egy nagyobb sűrűségű puha fából, cellulózmaradékokból vagy kőolajmaradékokból nyert szén. Mindenféle szénben gazdag szerves anyagból lehet aktív szénhez jutni, de a kókuszdió héja adja azt legmagasabb minőségű szén, különösen az adszorpciós képessége szintjén, de a szén minőségét és hatékonyságát mérő különféle paraméter-mutatók szintjén is.

Alkalmazások Megvalósítás nehézsége Kozmetikai receptek készítése

Tulajdonságok és felhasználások

Tulajdonságok

Jelzések

  • A bőr szennyezésnek, stressznek van kitéve
  • Dohányosok bőre
  • Bőr "méregtelenítő", a belső méregtelenítő kúrák kíséretében
  • Pattanásos bőrre
  • Növényi alternatíva fekete festékként allergiások számára, akiknek kerülniük kell az ásványi oxidokat

Használ

Használja a készítmények összetevőjeként:

  • Méregtelenítő és tisztító maszkok
  • A szappanok színezése, különösen hideg szappanosítással, a márványos vagy kontrasztos minták elérése érdekében
  • Sminktermékek: szempillaspirál, kohl, szemhéjfesték.

Néhány ötlet

vs. c-ig. = teáskanál
vs. hogy s. = evőkanál

Szinergiák

  • A maszkok konzisztenciájának és a bőrhez való jó tapadásának növelése: agyagok, mikronizált rizspor.
  • További tulajdonságokért agyagok (adszorbeáló, de abszorbeáló zsírok is és remineralizáló hatásúak), chlorella (méregtelenítő, tápláló).
  • Tisztító illóolajok: Teafa, babér nemes, Palmarosa, Szent bazsalikom.