L; Szerves szent lótuszvirág kivonat - Roig Laboratories

A Szent Lótusz több erénnyel

Szent virág Keleten és Ázsiában, a szent lótusz képviseli a szépséget, a jólétet és az örök fiatalságot. Kozmetikai alkalmazásban a szent lótusz kivonat minden bőrtípust megszépít, regenerálja a száraz és érett bőrt, és megnyugtatja az érzékeny bőrt. Dekongesztáns tulajdonságairól is ismert, a szent lótuszvirág serkenti a bőr mikrocirkulációját és harcol a vízvisszatartás ellen. .

szent

Személyazonosító igazolványa szerves szent lótuszvirág kivonat

A szerves szent lótuszvirág előnyei:

-Tisztító és regeneráló

A szent lótuszvirág kivonat különösen ajánlott érzékeny bőrre, de a kombinált és pattanásos bőr is értékelni fogja összehúzó és tisztító tulajdonságait. Regeneráló, a szent lótuszvirág kisimítja a bőrt és csökkenti a tökéletlenségeket.

-Lágyítás és szerkezetátalakítás

A fitoszterolokban gazdag gazdagságának köszönhetően a szerves szent lótuszvirág kivonat lágyítja és strukturálja az epidermist, miközben megvédi a bőrt a külső agresszióktól. Jobban védve a bőr kényelmesebb és visszanyeri ragyogását.

-Dekongesztáns

A szent lótuszvirágot gyakran megtalálják a feszesítő és alakformáló termékek összetételeiben. Valójában az általa tartalmazott polifenolok serkentik a vér mikrocirkulációját, korlátozzák a víz visszatartását és a cellulit megjelenését, és harcolnak a szabad gyökök képződése ellen.