MAYAM Homoktövis olaj 10 ml szerves olaj, CO2 - ImportDirect

olaj

Becsült szállítás november 23., hétfő, november 25.

Homoktövis olaj - leírás, ajánlások

A homoktövis számos erényéről jól ismert, táplálkozási és gyógyászati ​​értékeiről számos tanulmány készült. A szemek pépéből vagy magjából kinyert olaj számos bioaktív anyagot tartalmaz nagy koncentrációban, ami erős antioxidáns, regeneráló, gyógyító és tápláló hatást kölcsönöz neki. A homoktövis olaj, különösen a magokból kivont, bőségesen tartalmaz omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat, karotinoidokat, E-vitamint, fitoszterolokat (sztigmaszterin, β-szisztoszterin), nyomelemeket.

Megjegyzés: ne tévessze össze a homoktövisolajjal, amelyet általában az egészséges élelmiszerboltokban találnak, amely a gyümölcs macerációja egy egyszerű növényi olajban, ezért alacsonyabb hatóanyag-koncentrációt tartalmaz.!

Nyerési módszer: a homoktövis magjából a CO₂ kivonásával
A CO₂ kivonásáról: tiszta, tiszta, csúcstechnológiás ökológiai módszer, amely magasabb hozamot tesz lehetővé, mint a hidegen sajtolás. A módszer garantálja a kivonat maximális tisztaságát, a növényi vegyületek megváltoztatását és romlását.
A szén-dioxid inert, szagtalan, nem mérgező és korlátlanul elérhető.
A CO₂ extrakció során a magasabb hőmérsékletre érzékeny anyagok érintetlenek maradnak, és az oxidációs potenciállal rendelkező vegyületeket az oxigén kizárása nem befolyásolja.
Nagyon fontos előnye, hogy ezeknek a CO 2-extrakcióval nyert olajoknak hosszabb az eltarthatósága, mint a préseléssel, macerálással vagy akár desztillálással nyert olajokkal.

Minőség: az Ecocert által tanúsított természetes és organikus kozmetikai termék

Érzékszervi tulajdonságok: narancssárga folyadék jellegzetesen enyhén savas olajos szaggal

A bőrön: jól behatol a bőrbe, elég száraznak érzi magát

Összetevő (INCI): hippophae rhamnoides magkivonat * és rosmarinus officinalis levélkivonat *
* Az összes összetevő 100% -a biogazdálkodásból származik.
Természetes és organikus kozmetikai termék, amelyet az Ecocert Greenlife tanúsított az ECOCERT szabványnak megfelelően


A homoktövis olaj tulajdonságai

  • erős antioxidáns, antiradikális
  • öregedésgátló, küzd a bőr öregedésének jeleivel
  • tápláló, vitaminizáló, bőrpuhító
  • regeneráló, elősegíti a bőrsejtek megújulását
  • javítás, gyógyulás, serkenti a sérült bőr helyreállítási mechanizmusait
  • fényvédő sejtszinten az antioxidáns vegyületek miatt
  • gyulladáscsökkentő, csökkenti a bőrpírt, megnyugtatja
  • nyugtató, csökkenti a viszketést és a bőr kellemetlenségeit


Ajánlások, alkalmazások

  • minden bőrtípusra és általában a bőrápolásra alkalmas olaj
  • érett, idős, ráncos, tónusú bőr ápolása
  • unalmas, fáradt, élettelen bőrápolás
  • a bőr felkészítése a napozásra és a strand utáni bőrápolásra
  • az atópiás dermatitis, ekcéma, pikkelysömör által érintett bőrápolás
  • égési sérülések, apró vágások, hegek és felszínes sebek, sugárzási károk


Hogyan kell használni a kozmetikumokban

  • olyan termék, amelyet általában nem használnak ilyen formában a bőrön, csak más olajokkal hígítják vagy a kozmetikumok összetevőjeként
  • szokásos ajánlott adag 2-10% növényi olajjal keverve vagy különféle kozmetikai összetevőkkel kombinálva
  • Az emulziókban az olajos fázishoz vagy az utolsó fázishoz adják
  • a bőrápolásra szolgáló kozmetikai készítmények összetevőjeként: szérumok, krémek, alapozó, BB krém, CC krém
  • a test bőrápolási összetételeinek összetevőjeként: krémek, balzsamok, kenőcsök, tej és testvaj
  • a fényvédők összetevőjeként az ásványi fényvédőkkel és egyéb specifikus eszközökkel együtt

Tárolás: száraz és hűvös helyen, fénytől távol

Biztonsági adatok, a használatra vonatkozó óvintézkedések: kozmetikai használat