Myrrh -Kozmetikai információk -Ecco Verde online bolt

Commiphora Myrrha (Myrrh) olaj, Commiphora Myrrha gyanta kivonat

A mirha a balzsam családból származik és őshonos Arábiában, Jemenben, Észak- és Kelet-Afrikában, Szomáliában és Szudánban. Olajukat kivonják gyantájukból. A bőrápolásban figyelembe veszik összehúzó, vérzéscsillapító és serkenti a vérkeringést. ő az fertőtlenítő, gombaölő, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő és elősegíti a sebgyógyulást, neki is van vitalizáló és bőrfeszesítő tulajdonságok. Jól működik ápolószereknél Ekcéma és problémás bőr, hanem azért is Anti aging termékek vagy összetevőjeként Szájvíz ínyproblémák esetén. Mint mirha általában nagyon jó ápoló tulajdonságokkal rendelkezik, számos más bőrápolási termékben is használható.
Ban,-ben Aromaterápia A mirha lélektisztító hatású, belső erőt ad, és elősegíti a nyugalmat és az egyensúlyt. Segít a kedvetlenségben és a mentális fáradtságban, optimizmust és magabiztosságot ad, és kiváló meditációs olaj.
Mivel a mirha stimulálja a méhet, terhesség alatt kerülni kell!

myrrh

lásd Markus Schirner 2002, "Aroma-Öle", Schirner Verlag, Darmstadt, 2011. évi 4. kiadás

Magazinunkból:

Fedezze fel az Ecco Verde -t:

Új termékek:

Előnyeim az Ecco Verde-nél

Ingyenes szállítás Németországban 29,90 € -tól *

Szállítás 1 - 5 munkanapon belül.

Ingyenes Visszaszállítás

Legalább 1 ingyenes minta minden megrendeléssel

Világszerte több mint 90 országba szállítunk

Klímasemlegesen dolgozunk

Ahol lehetséges, elkerüljük a CO2-kibocsátást. A többit ökoszociális projektekkel kompenzáljuk.

Segítségre van szüksége a rendelésével kapcsolatban? Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Kiváló Alapján a 1506 Ügyfélminősítések

Fizessen biztonságosan

  • Utánvétes fizetés
  • előtörlesztés