Rebelle Santé Az Ön természetes egészségügyi magazinja L… Rebelle-Santé

A tej (vagy gyümölcs) származéka, az algák, az aminosavak ... három nagyon nagy tulajdonságú kozmetikai erőforrás, például az L, amellyel a nevük kezdődik. Kozmetikai hatóanyagok magyarázó szótárának folytatása. Minden hónapban kicsit többet megtudni arról, mi található a higiéniai és szépségápolási termékeinkben.

Tejsav: Tejsav

magazinja

Ebben az "ifjúsági titok" szérumban a tejsavat a bőr textúrájának finomítására és az arcszín kiegyenlítésére használják.

FUNKCIÓJA. Valójában főleg kettő van: így alkalmazzák a kozmetikumok pH-jának beállítására (annak érdekében, hogy kompatibilisek legyenek a bőrével és biztosítsák jó toleranciájukat), valamint keratolitikus tulajdonságai miatt (lehetővé teszik a hámlást súrlódás nélkül).
SZÁRMAZÁSA. Eredetileg tejből kivont, lehet növényi vagy szintetikus eredetű is.
TUDNI. A "gyümölcssavak" nagy családjába sorolva a tejsav csak akkor válik keratolitikussá, ha a termékekben 2-3% -nál nagyobb százalékban van jelen. 1% alatt pH-szabályozó.
TERMÉKEI. PH-beállítóként szinte minden kozmetikai kategóriában jelen lehet. A keratolitikumban elsősorban hámlasztó ápolással, zsíros bőr szabályozásával vagy az érett bőr egyesítésével foglalkozik. Kiegészítheti a korpásodás elleni sampon egyéb hatóanyagainak hatását is.