100% tiszta és természetes muskátli illóolaj
Az ajánlat a rendelkezésre álló készleten belül érvényes, és nem vonható össze más kedvezménnyel.
Egyiptomi muskátli illóolaj, 100% -ban tiszta és természetes, kiváló öregedésgátló, regeneráló, tonizáló és összehúzó, nyirokelvezetés, devitalizált bőrre, zsíros, pattanásokra, ekcémára, gombás fertőzésekre, cellulitiszre és a test átalakítására ajánlott. Biokémiai sajátosságának köszönhetően kiváló hasnyálmirigy-stimuláns és inzulin felszabadító, ezáltal segít fenntartani a vér normális glikémiás szintjét.

Az egyiptomi muskátli illóolajat a friss levelek vízgőzbe desztillálásával nyerik. Erős illatú, édes, virágos jegyekkel az egyiptomi muskátliolaj szaglószer, de ezen kívül számos olyan tulajdonsága van, amelyek miatt széles körben használják kozmetikában, aromaterápiában és illatszerekben.
A muskátlit vagy a muskátlit az ókor óta termesztik Egyiptomban. Az egyiptomiak nagyon jól ismerték mind a növény, mind a muskátli illóolaj különleges terápiás tulajdonságait.
Ma a földgömb minden részén elterjedt, dekoratív vagy termesztett növényként tulajdonságai miatt. Tonik, fertőzésgátló, gombaellenes, gyógyító és bőrregeneráló tulajdonságok az egyiptomi muskátli illóolaj e finom virágból nyert tulajdonságai.
Biokémiai sajátossága miatt cukorbetegség esetén az Egyiptomból származó muskátli illóolajat jelzik. Képes stimulálni a hasnyálmirigy működését és az inzulin felszabadulását, biztosítva a vércukor-koncentráció valódi ellenőrzését, stabil szinten tartva a vércukorszintet.
A kozmetikában pedig a muskátli illóolajat széles körben használják a bőr regenerálására, a bőr problémáinak ápolására, a test kozmetikai átalakítására szolgáló kezelésekre, valamint a finom, törékeny, száraz haj regenerálására.
TULAJDONSÁGOK
- Kiváló tonik és regeneráló, ránctalanító és öregedésgátló
- Bőr tonizáló és összehúzó
- Erős gombaellenes
- Hatékony antibakteriális
- Hasnyálmirigy stimuláns, elősegíti az inzulintermelést
- Glikémiás kiegyensúlyozó
- Elősegíti a cukor és a keményítő asszimilációját
- Figyelemre méltó és gyógyító vérzéscsillapító
- Hajregeneráló
- A rovarokat, legyeket elűzni
AJÁNLÁSOK
- Devitalizált bőr petyhüdt bőrrel
- Száraz, ráncos, feszes bőr
- Zsíros bőr, súlyos pattanások, felülfertőződött, rosaceás, striák
- Ekcéma, pikkelysömör, plágium
- Finom, sérült, száraz haj
- Bőr- és nőgyógyászati mikózisok, impetigo
- Cukorbetegség
- Aranyér, phlebitis
- Osteoarticularis reuma
- Asthenia és általános fáradtság
- orrvérzés
- A muskátli illóolaj beépítése kedvenc kozmetikumaiba vagy organikus kozmetikumok készítése a ráncos, eleven bőrért, tónus és rugalmasság hiányában
- A muskátli illóolaj beépítése kedvenc kozmetikumokba vagy organikus kozmetikumok készítése: krémek, testápolók pattanásokra, cuperosis
- A muskátli illóolaj kombinálása növényi és illóolajokkal a problémás területek masszírozásához, striákhoz, vízvisszatartáshoz
- Geránium illóolaj beépítése meghatározott termékekbe vagy kenőcsök, olajok előállítása bőrbetegségek, mikózisok, pikkelysömör, phlebitis, aranyér, reuma kezelésére
- Geránium illóolaj beépítése kedvenc kozmetikai termékekbe hajápoláshoz vagy organikus kozmetikumok készítéséhez: samponok, testápolók, tisztító vizek
- Masszázs a gerinc mentén általános fáradtság és krónikus aszténia esetén: muskátli illóolaj 2% -ban növényi olajban hígítva
- Ne használja a terhesség első 3 hónapjában
- Tartsa távol gyermekektől
- Végezze el a tesztet
- KÜLSŐ FELHASZNÁLÁS
- Botanikai és biokémiai szempontból meghatározott egyiptomi muskátli illóolaj, amelyet friss levelek vízgőzben történő teljes lepárlásával nyernek
100% -ban tiszta - növényi olajban hígítatlanul vagy hasonló tulajdonságú olajokkal keverve
100% természet azt - szintetikus molekulákkal denaturálatlan
100% -ban integrál - színezetlen, visszavonhatatlan, nem javított, nem frakcionált
- Természetes vegyületek, amelyek allergiát okozhatnak: limonén, linalool, citrális geraniol (specifikáció a kozmetikai termékekről szóló európai irányelv/2003/2003 7. sz. Módosításának megfelelően)
- Név: Pelargonium Asperum vagy Pelargonium graveolens
- Készült: Egyiptom
- Import EU-ba: Franciaország
SZERVES TULAJDONSÁGOK
- Megjelenés: tiszta, mozgékony folyadék
- Szín: sárga-barna zöldes
- Szagok: édes, kellemes
- Használata: kozmetikumok, aromaterápia, illatszerek
Tárolás: száraz helyen, fénytől és hőtől védve.
Kiszerelés: 10 ml.
A teljes lepárlás a teljes lepárlási folyamat, amelyet a második vagy a 3. desztilláció követ, ezáltal biztosítva az illóolaj maximális hatóanyag-koncentrációját. Az illóolajok teljes desztillációval, első desztillációval, második desztillációval, harmadik desztillációval nyerhetők, amelyek különböző minőségű illóolajokat eredményeznek, amelyek hatóanyagai csökkennek, amikor a növényt vagy annak komponensét több desztillációnak vetik alá.
Az ezen az oldalon található információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi információnak. A tulajdonságokat, az ajánlásokat és a felhasználásuk referenciaforrásokból származik, és a tudományos környezetben végzett vizsgálatok és megfigyelések megerősítik, de semmilyen formában nem vállalhatják felelősségünket. Orvosi használatra kérjük, forduljon szakemberhez .
A muskátlit vagy a muskátlit az ókor óta termesztik Egyiptomban. Az egyiptomiak nagyon jól ismerték mind a növény, mind a muskátli illóolaj különleges terápiás tulajdonságait. \ n
Ma a földgömb minden részén elterjedt, dekoratív vagy termesztett növényként tulajdonságai miatt. Tonik, fertőzésgátló, gombaellenes, gyógyító és bőrregeneráló tulajdonságok az egyiptomi muskátli illóolaj ebből a finom virágból származó tulajdonságai.
Biokémiai sajátossága miatt az Egyiptomból származó muskátli illóolajat cukorbetegség esetén jelzik. Képes stimulálni a hasnyálmirigy működését és felszabadítani az inzulint, biztosítva a vércukorszint valós ellenőrzését, stabil szinten tartva a vércukorszintet. \ n
A kozmetikában pedig a muskátli illóolajat teljes mértékben használják a bőr regenerálódására, a problémák kezelésére szolgáló bőrápolásra, a test kozmetikai átalakítására szolgáló kezelésekre és a finom, törékeny, száraz haj regenerálására. \ n
TULAJDONSÁGOK \ n
AJÁNLÁSOK \ n
HASZNÁLAT \ n
ADAGOLÁS \ n
1-2% általános \ n
ÓVINTÉZKEDÉSEK \ n
ÖSSZETÉTEL \ n
Egyiptomi botanikai és biokémiai szempontból meghatározott muskátli illóolaj, amelyet friss levelek vízgőzben történő teljes lepárlásával nyernek
100% tiszta - hígítatlan növényi olajban vagy hasonló tulajdonságú olajokkal keverve
\ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 100% természet l - denaturálatlan szintézis molekulákkal
100% 100% teljes - színezetlen, visszavonhatatlan, nem javított, nem frakcionált \ n
SZERVES TULAJDONSÁGOK \ n
\ u00a0
Tárolás: száraz helyen, fénytől és hőtől védve.
\ u00a0
Kiszerelés: 10 ml. \ n
A teljes lepárlás a teljes lepárlási folyamat, amelyet a második vagy a 3. desztilláció követ, ezáltal biztosítva az illóolaj maximális hatóanyag-koncentrációját. Az illóolajok teljes desztillációval, első desztillációval, második desztillációval, harmadik desztillációval nyerhetők, amelyek különböző minőségű illóolajokat eredményeznek, amelyek hatóanyagai csökkennek, amikor a növényt vagy annak komponensét több desztillációnak vetik alá. \ n
Az ezen az oldalon található információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem tekinthetők orvosi információnak. A tulajdonságokat, az ajánlásokat és a felhasználásuk referenciaforrásokból származik, és a tudományos környezetben végzett vizsgálatok és megfigyelések megerősítik, de semmilyen formában nem vállalhatják felelősségünket. Orvosi használatra kérjük, forduljon szakemberhez. \ u00a0 "," description_short ":"