Apimond - Laminin szérum, regenerálás és feszesség

regenerálás

Alacsony kockázatú*
* A felhasználói szavazatok szerint

Vállalat: Apimondia

Leírás Apimond - szérum lamininnal, regenerációval és feszességgel

Laminin szérum, regenerálás és feszesség

A laminin kezelő szérum előnyei: regenerálás, emelés, feszesség, öregedésgátló és ránctalanító.

Összetevők Apimond - szérum lamininnal, regenerációval és feszességgel

A termelt kockázat mértéke:
Ügyeljen a következő összetevőre:

Akác Szenegál íny, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, illatszer, ragasztó és filmképző szer funkcióival rendelkezik. A Cosmetic Ingredients Review (CIR) arra figyelmeztet, hogy ez az összetevő allergén. A Foglalkozási és Környezetvédelmi Klinikák Szövetsége arra figyelmeztet, hogy ez az összetevő mérgező lehet az emberi és a légzőszervek immunrendszerére, de az allergénekre is.

Részletes leírásért kattintson az alábbi összetevők bármelyikére:

Szinonimák: Keserű narancsvirág víz; CITRUS AURANTIUM (keserű narancs) virágvíz; CITRUS AURANTIUM AMARA VÍZVÍZ; CITRUS AURANTIUM VÍZVÍZ

funkciókat: Parfüm szer, bőrápoló szer, maszkír

  • A Citrus Aurantium Amara rózsa virágvíz (Keserű narancs) vizes oldatként kerül kiszerelésre, amelyet Citrus Aurantium Amara virágszirmok desztillálásával nyernek. .
  • Maszkolószerként csökkenti vagy gátolja a termék alapvető illatát vagy ízét.
  • Tónusos tulajdonságokkal rendelkezik, használat után jól érzi magát a bőrön és a hajon.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A Cosmetic Ingredients Review (CIR) ezt az összetevőt biztonságosnak tekinti, és lehetővé teszi kozmetikumok és testápolási termékek használatát.

Szinonimák: VÍZ, ONSEN-SUI, DEZIONÁLT VÍZ, Desztillált víz, Tisztított víz, Dihidrogén-oxid, Desztillált víz

funkciókat: oldószer

  • összetevő szinte minden kozmetikumban és testápolási termékben megtalálható
  • a kozmetikumok és a testápolási termékek csak vizet tartalmaznak méreganyagok, szennyező anyagok és mikrobák nélkül

Biztonsági/összetevő besorolás:

A Kozmetikai Gyártási Gyakorlatok Útmutatója szerint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) ellenőrzi a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használt víz (úgynevezett "technológiai víz") minőségét.

Vannak más vállalatok, amelyek megfelelnek az Egyesült Államok szabványainak. Pharmacopeia (USP) a gyógyszerekben használt víz tisztaságáról. Az ezen előírásoknak megfelelő tisztított vizet vízből állítják elő, az Egyesült Államok előírásainak megfelelően. Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) az ivóvízről. Nem tartalmaz egyéb, szándékosan hozzáadott anyagokat.

Szinonimák: Glicerin, glicerol, glicil-alkohol, koncentrált glicerin

funkciókat: denaturálószer, parfümösszetevő, hajápoló szer, hidratálószer, szájápoló szer, bőrápoló szer, bőrvédő, viszkozitást csökkentő szer, oldószer

  • alkoholos vegyület, amely természetesen előfordul, de szintetikusan is előállítható
  • sok lipid alapja
  • lehet állati vagy növényi eredetű
  • kiegyensúlyozza a bőr vízszintjét a hidratálás megkönnyítése érdekében
  • helyettesíthető szorbittal

Biztonsági/összetevő besorolás:

funkciókat: nedvesítőszer

  • szintetikus peptid, amely alanint, izoleucint, lizint, szerint és valint tartalmaz.
Növeli a laminin V és a 6-integrin szintézisét a sejtek megkötésének elősegítése érdekében, rendkívüli képességgel a bőr szerkezetátalakítására és megerősítésére. Hírvivőt játszik, amely gyorsan kiváltja a sérült bőrsejtek regenerálódását, ösztönözve a kollagéntermelést.

Biztonsági/összetevő besorolás:

funkciókat: Hidratáló, hajápoló, bőrápoló szer

Hatékony az öregedésgátló termékekben; kezeli a ráncokat.

Az emberi bőrben a hialuronán teljes mennyiségét az emberi test teljes HA-értékének körülbelül egyharmadára becsülik.

Az életkor előrehaladtával a hialuronán tartalma csökken a bőrben, ami hozzájárulhat a bőr frissességének, hidratálásának, nedvességének és rugalmasságának elvesztéséhez, és ráncok kialakulásához vezethet. Ezt úgy oldják meg, hogy hialuronsavat adnak a kozmetikumokhoz.

Egyedülálló képessége, hogy behatoljon a bőrbe és hidratálja, valamint a vascoelastic tulajdonságai puhává teszik a bőrt és helyreállítják annak rugalmasságát. Ezért jelentős ránctalanító hatás.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Az orvosi előírásokban szereplő hialuronsav formák a legtöbb ember számára biztonságosak.
  • Nincs elegendő információ a hialuronsavról ahhoz, hogy megtudjuk, biztonságos-e, ha szájon át fogyasztják.
  • Néha a hialuronsav fájdalmat és bőrpírt okozhat, ha beadják.
  • A szem belsejében megnövekedett nyomás léphet fel, miután a hialuronsavat szemműtétre használják.
  • A hialuronsav ritkán okozhat allergiás reakciókat.

funkciókat: Bőrápoló szer

  • Egy vagy több csigafajta szűrt váladékából nyert termék
Úgy gondolják, hogy a csigák szekréciója glikoproteinek és mukopoliszacharidok komplexe
antioxidánsok.

Ez az összetevő a következőket tartalmazza:

  • allantoin - gyógyító, hidratáló, nyugtató, irritációt gátló, nem mérgező, még az érzékeny bőr számára is biztonságos.
  • kollagén - feszességet, erőt, rugalmasságot és ellenállást biztosít a bőr számára
  • elasztin - egy fehérje, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fenntartását, és biztosítja a bőr sima képességét, amely az életkor előrehaladtával csökken, ami ráncokhoz vagy a bőr megnyúlásához vezet.
  • glikolsav - finom hámlasztó szerként működik a bőr számára, eltávolítja az elhalt bőrt, miközben fenntartja a bőr nedvességét.

Tanulmányok megerősítették, hogy a csiga kivonat gél csökkenti a ráncokat, hegeket, foltokat, gyógyítja a pattanásokat és fiatalítja a bőrt.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A mai napig ezt az összetevőt az illetékes bizottságok nem értékelték, ezért a káros hatások fennállása nem ismert.

funkciókat: antioxidáns, tonik, összehúzó, bőrápoló szer

  • Ez a kis évelő cserje a Yucatanban növekszik, de megtalálható a Karib-tengeren, Brazíliában, Texasban és Közép-Amerikában is.
Az Acerola a magas C-vitamin-tartalmú gyümölcsfajták közé tartozik.

Az Acerola-ban található C-vitamin az egyik hasznos antioxidáns, amely védelmet nyújthat a szívbetegségekkel és a rákkal szemben. A C-vitamin megvédheti az LDL-koleszterint az oxidációtól, és gátolhatja a kémiai rákot okozó nitrozaminok képződését is.
Jó tápanyagforrást jelent, beleértve a B-vitamint, kalciumot, vasat, bioflavonoidokat, foszfort, almasavat, pantoténsavat, káliumot, magnéziumot.

Az Acerola ásványi sókat is tartalmaz, amelyekről kimutatták, hogy segítenek a fáradt és stresszes bőr újramineralizálásában. Hasznos a bőr számára, segít hidratálni.

saját:

  • erős antioxidáns
  • megakadályozza a bőr öregedését
  • gyógyulás
  • serkenti a kollagén termelést
  • antipigmentar

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi és növényi összetevők általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának indoklása tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat, a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően.

Szinonimák: ARABIC GUM; ACACIA GUM; ACACIA GUM (ACACIA SENEGAL (L.) WILLD.); ARABIC GUM; AKÁC; ACACIA DEALBATA GUM; ACACIA GUM; ACACIA SENEGAL; ACACIA SZIRUP; AUSZTRÁL GUMI; GUM ACACIA

funkciókat: Ragasztó, parfüm, ragasztó, filmképző szer.

Biztonsági/összetevő besorolás:

Szinonimák: KUKORCUKOR GUMI; xantán

funkciókat: kötőanyag, emulzióstabilizátor, bőrápoló szer, felületaktív anyag, emulgeálószer, viszkozitásnövelő szer, filmképző szer

  • poliszacharid (baktériumok által előállított cukor alapú polimer)
  • színtelen por, szagtalan
  • a csemegekukorica erjesztéséből származik
A Codex Alimentarius-ban E415 számmal rendelkezik, sűrítő anyag, a gyanús E kategóriába tartozik.

  • zselésítés
  • stabilizátor emulziókban
  • viszkóz mosószerekhez
  • demineralizált vízhez adva nincs hatása
  • + 70 ° C-ig nagyon stabil
  • nem befolyásolja a készítmény pH-ja
  • Bármilyen bőrtípusra alkalmas
  • gélek, könnyű krémek, emulgeált krémek elkészítése
  • feszesítő szemkontúr gélek
  • gélek borotválkozás után
  • gél dezodor
  • az emulziók stabilizálása
  • a fürdőgélek megvastagodása

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) lehetővé teszi ezen összetevő közvetlen élelmiszer-adalékanyagként (stabilizátor, emulgeálószer, sűrítőszer, habosítószer) történő felhasználását. A Xanthan Gum alkalmazható bizonyos feldolgozott sajtokban és közvetett élelmiszer-adalékanyagként az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő polimerekben is.

Számú rendelet szerint. Az Európai Bizottság által elfogadott, az élelmiszer-adalékanyagokról szóló 1129/2011.

Számú rendelet szerint. Az élelmiszerekben használt élelmiszer-adalékanyagokról (enzimek, színezékek és tápanyagok) szóló, az Európai Bizottság által 2011. december 2-án elfogadott 1130/2011. Sz., Ez az összetevő élelmiszer-adalékanyagként használható E 415 néven.

Szinonimák: FEHÉR, ZÖLDSÉG, HIDROLIZÁT; NÖVÉNYI FEHÉRJES HIDROLIZÁT

funkciókat: hajápoló szer, bőrápoló szer, antisztatikus

  • Ezt az összetevőt növényi fehérjék (szója, búza, kukorica, zab stb.) Enzimatikus vagy savas hidrolízisével állítják elő.
A hidrolizált fehérjék jól ismertek hidratáló tulajdonságukról. Az összetevő hozzáadható a bőrápolási és hajápolási termékekhez.

Például a szójafehérjék hasznosak gélesítő és emulgeáló hatásuk miatt. A búza fehérje pedig keményítő tulajdonságai miatt előnyös a haj számára. A kéregbe behatolva kémiai kezelésekkel és rendszeres hajápolással biztosítják a legyengült haj cisztinjének pótlását.

Javítják a száraz vagy sérült bőr megjelenését azáltal, hogy csökkentik a hámlást és helyreállítják a hajlékonyságot. Hajápolási termékekben használják, mert megakadályozzák a haj villamosodását.

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Food and Drug Administration (FDA) engedélyezi ennek az összetevőnek az élelmiszer-adalékanyagként való használatát.

A Cosmetic Ingredients Review (CIR) ezt az összetevőt biztonságosnak tekinti, és lehetővé teszi kozmetikumok és testápolási termékek használatát.

Szinonimák: ALANIN, 3-HIDROX; DL-szerin; L-szerin

funkciókat: parfüm összetevő, hajápoló szer, bőrápoló szer, antisztatikus, maszkoló/szag bevonó szerep

  • glicin eredetű aminosav
  • Megtalálható húsban, tejtermékekben, földimogyoróban, szójában
  • szerepet játszik a kollagéntermelés és ezáltal a bőr rugalmasságának növelésében

Biztonsági/összetevő besorolás:

A szerint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) hagyta jóvá.

Ezt az összetevőt más szakbizottságok és/vagy szövetségek nem értékelték a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használt kockázat mértéke szempontjából.

Szinonimák: ARGININ; L-A-AMINO-D-GUANIDINOVALERISAV

funkciókat: parfüm összetevő, hajápoló szer, bőrápoló szer, antisztatikus, maszkoló/szag bevonó szerep

  • természetesen előforduló aminosav
  • segít a sebek gyógyulásában
  • húsban, tejtermékekben, gabonafélékben található meg
  • antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, elősegítve a bőr kollagéntermelését

Biztonsági/összetevő besorolás:

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) jóváhagyta ezen összetevő használatát az élelmiszerekhez való közvetlen hozzáadáshoz (GRAS).

Szinonimák: L-PROLINE; DL-prolin; (-) - (S) -PROLINE; (-) -2-pirridin-karbon-sav; (-) -PROLINE

funkciókat: parfüm összetevő, hajápoló szer, bőrápoló szer, antisztatikus

  • aminosav, amelynek szerepe van az emberi test kollagéntermelésében

Biztonsági/összetevő besorolás:

Szinonimák: CHA

funkciókat: Kelátképző, antioxidáns

A kapril-hidroxámsav kiválóan működik semleges pH-n, és kiváló hatású gombaellenes szerként.

Ez az egyetlen szerves sav, amely képes fenntartani ionmentesített savtartalmát a penészben, amely erős inhibitor.

A hagyományos tartósítószer helyét felveheti, ha a kozmetikumok összetevőjeként szerepel.

A parabének alternatívája.

A kelátképző anyagok komplexeket képeznek fémionokkal, amelyek befolyásolhatják a kozmetikumok stabilitását és/vagy megjelenését.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A Cosmetic Ingredients Review (CIR) lehetővé teszi ennek az összetevőnek a használatát kozmetikumokban és testápolási termékekben.
Jelenleg az erre az összetevőre vonatkozó adatok korlátozottak. Az MSDS oldal szerint azonban ez az összetevő nem okoz irritációt.

Szinonimák: KAPRIL-GLIKOL; 1,2-DIHIDROXIOKTÁN

funkciókat: hajápoló szer, bőrápoló szer, bőrpuhító, nedvesítőszer

  • antimikrobiális, javítja a kozmetikai tartósítószerek hatékonyságát
  • kialakulhat természetes úton (növényekben) vagy szintetikusan

Biztonsági/összetevő besorolás: