Cink-oxid tulajdonságai és tippjei; használat

INCI: Cink-oxid
Nem tartalmaz nanorészecskéket
A természetes antibakteriális cink-oxid ideális a baktériumok kialakulásának megakadályozására a problémás bőrön.
Ez egy anti-UV védő hatás is, amely nagyon hasznos a napszűrők és védelem megvalósításához.
A cink-oxid fehér por, amelyet Európában a 18. században fedeztek fel. Először pigmentként használják, és fokozatosan más alkalmazásokat talál. Manapság széles körben használják gyógyszertárakban és kozmetikumokban, ahol elismerték gyulladáscsökkentő, tisztító és gyógyító tulajdonságait. Számos babaápolási termékben megtalálható nyugtató tulajdonságai miatt is. \ U2019 Természetesen megtalálható dióban, mogyoróban vagy bogyókban.
A cink-oxid tulajdonságai: \ n
- Antibakteriális, antiszeptikus
- Gombaellenes
- UV-védő
- Gyulladáscsökkentő
- Fertőtlenítés
- Gyógyulás
- Nyugtató \ n
Ajánlások: \ n
Vízben vagy olajban oldhatatlan összetevő. Diszperzióként, például emulzióban használható. \nem
Koncentráció: Legfeljebb 2% krémben, 10% dezodorban és legfeljebb 60% sminktermékekben. \nem