L; Sáfrányolaj fogyáshoz - A blog

fogyáshoz

Még mindig nem használják széles körben a kozmetikai piacon, sáfrányolaj jó módszer a zsírégetésre. Hogyan hat a testünkre? Fogyaszthatjuk mértékletesség nélkül? Koncentráljon egy olajra, amely átsuhan a bőrünkön, hogy szebb legyen.

Mi a sáfrányolaj ?

A pórsáfrányolaj a sáfránynövényről elnevezett olaj, amelynek magjaiból ezt a jó dolgokat kitöltő folyadékot állítják elő. Kevesen használják a főzésben vagy a kozmetikában, különösen elterjedt azoknál a művészeknél, akik festékük hígítására használják. De a csinos ruhák mellett a sáfrányolajat, gyönyörű sárga színével és a napraforgóolajéhoz hasonló kis ízével, saláták ízesítésére is használják. Mint nem bírja a meleget, másrészt nem fűthető. Megtalálható egyes kozmetikai termékekben is, amelyek kis görbéket céloznak meg, és amelyeket a kezelésre alkalmas területekre kell alkalmazni, hogy az olaj a lehető leghatékonyabb legyen, valamint kapszulák formájában, amelyeket étrend-kiegészítőként kell bevenni.

Melyek a sáfrányolaj tulajdonságai ?

A sáfrányolajnak több van előnyöket testünk számára meglehetősen atipikus összetétele miatt. 100 ml sáfrányolajban palmitin-, sztearin- és oleinsavat találunk, de mindenekelőtt a linolsavat (ez a leggazdagabb olaj ezen a területen), de E- és K-vitamin valamint többféle telítetlen zsírsav és omega. Ezek a hozzájárulások olyan hasznos tulajdonságokat nyújtanak testünknek, mint a bőr védelme az UV-sugaraktól, az izmok és az intellektuális erősödés, a küzdelem bizonyos szív- és érrendszeri problémák vagy akár a rák ellen.