Minden, ami a rizskorpaolajat a szépség és a kozmetika számára
a Slow Cosmetics csapata .

A rizskorpaolaj népszerű a törékeny vagy érett bőr számára, különösen a ráncok, duzzanatok és sötét karikák csökkentésére. Más erényei is vannak, amelyek megérdemlik az ismereteket !
Rizskorpaolaj mini személyi igazolvány
Rizs korpa olaj üvegben vagy üvegben jön, sárgás olajos megjelenésű. Alacsony hőmérsékleten felhős vagy viszkózusabb lehet. Illata nagyon diszkrét és rizsre emlékeztet. Az érintése viszonylag jól átható. Nagyon diszkrét íze a rizst, a mogyorót idézi.
Gyártás :
A szemek perikarpjának (héja, korpája) első hideg sajtolása Oryza sativa, a jól ismert barna rizs (ezért hasznot húzunk a benne található összes jó komponensből).
Fogalmazás:
Körülbelül 30% omega 6 többszörösen telítetlen (linolsav) esszenciális zsírsav, több mint 40% omega 9 egyszeresen telítetlen (oleinsav) zsírsav és körülbelül 20% telített zsírsav (palmitinsav és sztearinsav). Fontos, hogy ennek az olajnak a többi vegyülete a gamma-orzzanol, amelynek antioxidáns tulajdonságai elismertek, valamint vitaminok (karotinoidok és E-vitamin), fitoszterolok, ásványi sók (beleértve a kalciumot, káliumot, magnéziumot, vasat és cinket ...), enzimek öregedésgátló hatással (Q10 koenzim, glulation-peroxidáz, metionin-reduktáz, polifenol-oxidáz stb.) és liponsavval, amely hatással van a zsír- és cukorszintre.
Miért érdemes rizskorpa olajat használni ?
Ázsiában és Amerikában a finomított rizskorpaolajat elsősorban a főzéshez használják, különösen az ételek sütéséhez. Az első hidegen sajtolás óta a étrend-kiegészítő vagy minőségi fűszerezés.
De a rizskorpaolaj önmagában is kozmetikai kezelés, mindenki által jól tolerálható, áthatol és lágyítja a bőrt és a hajat. Ez az olaj arról híres erőteljes antioxidáns hatás amely megvédi a bőrt az öregedéstől és a külső agresszióktól.