Súly opel astra kombi t98
lekérdezések
szakítsa iulian
Ezzel a lehetőséggel ideiglenesen bezárhatja a szalaghirdetéseket az üzenetek között, hogy javítsa a fórum élményét (Hirdetések kihagyása de a web számára).
Az opció naponta háromszor aktiválható, tetszés szerint, munkamenetenként 60 percig.
Az opció kísérleti szakaszban van, és csak hitelesített felhasználók számára érhető el.
Nagyra értékeljük a visszajelzéseket.

gogo_y17dt
marian_sro
Ezzel a lehetőséggel ideiglenesen bezárhatja a szalaghirdetéseket az üzenetek között, hogy javítsa a fórum élményét (Hirdetések kihagyása de a web számára).
Az opció naponta háromszor aktiválható, tetszés szerint, munkamenetenként 60 percig.
Az opció kísérleti szakaszban van, és csak hitelesített felhasználók számára érhető el.
szakítsa iulian
Újra képeket láttam, a kocsi hátulján astra 1.7 cdti van. szakértelmük egy másik hibája, hogy az ütközés után az astra autó 36,6 km/h sebességgel (kezdetben 17 km/h sebességgel) mozdult vissza, és 225 grammal a tengely körül forog. a képeken jól látható, hogy a csillag az ütközés helyén maradt, ott vannak a folyadékok plusz a lehullott iszap, nyomok stb. a szakértelmet a biztosító végzi. egyelőre az elsőfokú bíróságon vagyok, jövő februárban. ha hazaérek, elmegyek Harsovához az ügyészséghez, hogy kérjem a rendőrség által kitöltött irat másolatát. azt mondták, hogy rendszeresen vezetek.
le: a CSA-tól azt a választ kaptam, hogy nem kaptam meg a kártérítést, mert nem nyújtottam be az eredeti javítási számlát. hogy tavaly októberben.
Claudiu cld
Blebeanu Lorin
Szinapszis
szakítsa iulian
marian_sro
a karbantartás átlagát csak a megállapító ügynök dönti el. ez a pénzcsökkenés kapuja. A különbség körülbelül 25%. csa-val kell megoldani. bunkók.
dönthet úgy, hogy megőrzi a selejtüket.
a számítás olyan, mint a kilenc értékcsökkenés x karbantartás értéke (33% kielégítő 50% átlag és 80% jó) - 15 vagy 25% selejtérték.