Tis Pharmaceutical - Q4U Tis Derm arctisztító krém

arctisztító

Alacsony kockázatú*
* A felhasználói szavazatok szerint

Vállalat: Tis Pharmaceutical

Leírás Tis Pharmaceutical - Q4U Tis Derm arctisztító krém

Q4U Tis Derm arctisztító krém

Ezt a terméket az AlegeSanatos.ro egyik látogatója kérte. Elemzését a kérelmező által szolgáltatott információk alapján végezték el.

Gyártó leírása:
Művelet: Eltávolítja a szennyeződéseket és mitesszereket, hidratálja és védi a bőrt.

Az egérfarok és a kamilla kivonatai eltávolítják a szennyeződéseket, és olyan filmet képeznek, amely megakadályozza a sejtek vízvesztését, védve a bőrt.

Összetevők Tis Pharmaceutical - Q4U Tis Derm arctisztító krém

A termelt kockázat mértéke:
Ügyeljen a következő összetevőkre:

Borax (nátrium-borát), közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, pH-szabályozó és stabilizátor funkcióval rendelkezik. Belélegezve és a bőrön behatolva veszélyes lehet. Irritációt, kiütést, szárazságot és bőrpírt okozhat. Nem biztonságos babaárukban; biztonságos más kozmetikumokban, feltéve, hogy a meglévő koncentrációkat betartják.

Kokamidopropil-betain, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő, antisztatikus, tisztítószer, felületaktív anyag, viszkozitásnövelő, habzó és haj- és bőrápoló szerként működik. A kókuszolajból származik, a bőr és a haj tisztításának a szerepe, mivel a víz tisztításához/eltávolításához a bőr felületén lévő zsírral és szennyeződésekkel keveri a vizet. Szem-, bőr- és tüdőirritációt okozhat. A Toxline és a PubMed Citations ezt az összetevőt a bőr szenzibilizáló potenciáljának értékeli, amely kontakt dermatitist okozhat. Így egyeseknél allergia alakulhat ki erre az összetevőre.

Nátrium-lauril-szarkoninát, közepes károsodási kockázattal rendelkező összetevő. Lauroyl-szarkozin-só (kreatin vagy koffein bomlásával keletkezik), módosított zsírsav. Hozzájárul a haj megjelenésének javításához, stimulálva annak növekedését, hajlékonyságát és fényét, javítva a fizikailag károsodott haj textúráját vagy vegyszeres kezeléssel. A Cosmetic Ingredient Review (CIR) lehetővé teszi ennek az összetevőnek a használatát a kozmetikumokban és a testápolási termékekben, de nem szabad 5% -nál nagyobb koncentrációnál használni, és csak mosószerekben használható.

Részletes leírásért kattintson az alábbi összetevők bármelyikére:

Szinonimák: VÍZ, ONSEN-SUI, DEZIONÁLT VÍZ, Desztillált víz, Tisztított víz, Dihidrogén-oxid, Desztillált víz

funkciókat: oldószer

  • összetevő szinte minden kozmetikumban és testápolási termékben megtalálható
  • a kozmetikumok és a testápolási termékek csak vizet tartalmaznak méreganyagok, szennyező anyagok és mikrobák nélkül

Biztonsági/összetevő besorolás:

A Kozmetikai Gyártási Gyakorlatok Útmutatója szerint az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) ellenőrzi a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használt víz (úgynevezett "technológiai víz") minőségét.

Vannak más vállalatok, amelyek megfelelnek az Egyesült Államok szabványainak. Pharmacopeia (USP) a gyógyszerekben használt víz tisztaságáról. Az ezen előírásoknak megfelelő tisztított vizet vízből állítják elő, az Egyesült Államok előírásainak megfelelően. Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) az ivóvízről. Nem tartalmaz egyéb, szándékosan hozzáadott anyagokat.

Szinonimák: Glicerin, glicerol, glicil-alkohol, koncentrált glicerin

funkciókat: denaturálószer, parfümösszetevő, hajápoló szer, hidratálószer, szájápoló szer, bőrápoló szer, bőrvédő, viszkozitást csökkentő szer, oldószer

  • alkoholos vegyület, amely természetesen előfordul, de szintetikusan is előállítható
  • sok lipid alapja
  • lehet állati vagy növényi eredetű
  • kiegyensúlyozza a bőr vízszintjét a hidratálás megkönnyítése érdekében
  • helyettesíthető szorbittal

Biztonsági/összetevő besorolás:

Szinonimák: NÁTRIUM BIBORAS; NÁTRIUM-BORÁT;

funkciókat: PH szabályozó

  • Nátrium, bór, oxigén és víz ásványi vegyülete.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Belélegezve és a bőrön behatolva veszélyes lehet.
  • Irritációt, kiütést, szárazságot és bőrpírt okozhat
  • Hatással lehet a vesékre.
  • Fejfájást, gyengeséget és görcsrohamokat okozhat.
  • A Cosmetic Ingredient Review (CIR) korlátozta ezen összetevő használatát a kozmetikumokban; nem biztonságos gyermekcikkekben való használatra; biztonságos más kozmetikumokban, feltéve, hogy a meglévő koncentrációkat betartják.
  • Tilos ezt az összetevőt Kanadában használni.

Szinonimák: MÉH PROPOLIS

funkciókat: fertőtlenítő, érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő

A propolisz a méhek terméke - sűrű, sötét anyag.
70% gyanta, amelynek összegyűjtése nehéz feladat a méh számára. A propolisz a gyanta mellett szagos anyagokat, viaszt, virágport, flavonoidokat és ásványi anyagokat tartalmaz.
Hidegben a propolisz könnyen megtörhető, melegben alakítható.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Kiváló fertőtlenítő hatása van, jó bakterigén, virulocid és fungicid hatású.
  • Gyulladáscsökkentő, csökkenti a meglévő gyulladásokat.
  • Ez egy helyi érzéstelenítő.
  • Regenerálja a bőrt, javítja a fekély gyógyulását.
  • Csökkenti a vérzést.
  • Erősíti a szervezet immunrendszerét.
  • Természetes antibiotikum.

A propolisz beadása után allergiás embereknél jelentkező mellékhatások (belső és/vagy külső):
  • kontakt dermatitis propolissal (nyers vagy krém, kenőcs);
  • kozmetikai dermatitis propolisz krémek, testápolók stb. alkalmazása után;
  • allergia a propolisz belégzésére hörgőgörcsökkel;
  • szájnyálkahártya fekélyesedéssel (propolisz tabletta, rágó propolisz);
  • foglalkozási ekcéma a méhészekben (természetes propolisz);
  • hipotenzió (a propolisz görcsoldó és így csökkenti a vérnyomást).

  • lágyszárú, évelő növény, az Asteraceae családból, tollas, szőrös levelekkel és fehér virágokkal vagy rózsákkal, Európából és Nyugat-Ázsiából.

  • fertőtlenítő
  • koleretikus-kolagóg
  • serkenti a máj működését
  • görcsoldó
  • gyulladásos

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi és növényi összetevők általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának indoklása tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat, a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően.

Szinonimák: Kamilla kivonat, kamilla kivonat; CHAMOMILLA MATRICARIA

funkciókat: parfüm összetevő, bőrápoló szer

  • antimikrobiális, gyulladáscsökkentő, tonik
  • kamilla növényi kivonat
  • lágyító és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
Számos alkalmazási módja van borogatás, gargalizálás, beöntés, fürdés különféle betegségekben: égési sérülések, aranyér, sebek, torokfájás, különféle bőrfekélyek, fogtályogok, kötőhártya-gyulladás, megnyugtatja a vörös és irritált bőrt.

Biztonsági/összetevő besorolás:

Ezt az összetevőt a szakbizottságok és/vagy egyesületek nem értékelték a kozmetikumokban és a testápolási termékekben használt kockázat mértéke szempontjából.

A Sage Advice szerint ez az összetevő komedogénnek tekinthető (2/5).

Szinonimák: CAPB, BELSÓ SÓ, COCAMIDO BETAINE, COCAMIDOPROPYL DIMETHYL GLICIN, COCOYL AMIDE PROPYLBETAINE

funkciókat: antisztatikus, tisztítószer, felületaktív anyag, viszkozitásnövelő, habosító, haj- és bőrápoló szer

  • kókuszolajból származik
  • a bőr és a haj tisztításának szerepe, mivel a víz tisztításához/eltávolításához a bőr felületén jelen lévő zsírral és szennyeződéssel keveredik
  • helyettesítheti a Cocamide DEA-t

Biztonsági/összetevő besorolás:

A Cosmetic Ingredient Review (CIR) lehetővé teszi ezen összetevő használatát az öblítendő termékekben.

A Toxline és a PubMed Citations ezt az összetevőt a bőr szenzibilizáló potenciáljának értékeli, amely kontakt dermatitist okozhat. Így egyeseknél allergia alakulhat ki erre az összetevőre.

Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) mérsékelt kockázati szintre becsülte ennek az összetevőnek a vízi toxicitását.

Szinonimák: GARDOL; GARDOLR; SARCOSYL; SARKOSYL; SARKOSYL NL; SARCOSYL NL; MAPROSYL 30; 105. VEGYÜLET; SARKOSYL NL-30; 'SARKOSYL' NL30

funkciókat: Habzószer, felületaktív anyag

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Bizonyos körülmények között a nátrium-lauroil-szarkozinát károsíthatja és rákkeltő nitrozaminokat képezhet.
  • Lehet, hogy kontaktallergén.

Szinonimák: MELISSA OFFICINALIS LEVÉKIVONAT, BALZMALEVEL KIVONAT (MELISSA OFFICINALIS L.); BALZSAM MINTA LEVEL KIVONAT; KIVONAT citrombalzsamról; Citrombalzsam kivonat; Citrombalzsamlevél kivonat; MELISSA OFFICINALIS kivonat

funkciókat: Parfümszer, bőrápoló szer, nyugtató

  • kivonat a roinita (citromfű), a Melissa officinalis leveleiből.

  • A roinita leveleiből kivonnak egy illóolajat, amely terpéneknek nevezett vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek legalább szerepet játszanak a gyógynövények pihentető és vírusellenes hatásaiban. A Roinita tartalmaz tanninoknak nevezett anyagokat is, amelyek felelősek lehetnek a gyógynövények számos vírusellenes hatásáért.
  • A citrombalzsam eugenolt is tartalmaz, amely nyugtatja az izomgörcsöket, elnyomja a szöveteket és elpusztítja a baktériumokat.
  • A Roinita balzsamot emésztési problémák (gyomorrontás, puffadás, bélgáz (puffadás), hányás, kólika) és fájdalom (menstruációs görcsök, fej- és fogfájás), mentális rendellenességek (hisztéria és melankólia) esetén alkalmazzák.

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) lehetővé teszi ennek az összetevőnek az élelmiszer-adalékanyagként való használatát.
  • A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi és növényi összetevők általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának indoklása tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat, a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően.

Szinonimák: ARNICA INTERMEDIA VIRÁGKIVONAT, ARNICA ABSOLUTE; ARNICA-KIVONAT; ARNICA VIRÁGKIVONAT; ARNICA MONTANA KIVONAT; ARNICA MONTANA, EXT. ARNICA-RESINOID (ARNICA MONTANA); ARNICA-KIVONAT; ARNICA MONTANA kivonata

funkciókat: Nyugtató, gyulladáscsökkentő

  • antiszeptikumok
  • gyulladásos
  • antibakteriális szerek
  • gombaellenes szerek
  • Dekongesztionát

Biztonsági/összetevő besorolás:

  • Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy a növény homeopátiás célokra történő használata túl nagy adagokban veszélyes lehet, szédülést, magas vérnyomást, rendszertelen szívverést, akaratlan remegést és hányást okozhat.
  • A növény egy helenalin-toxin nevű toxint tartalmaz. Nagy mennyiségben lenyelve súlyos gyomor-bélgyulladást és az emésztőrendszer belső vérzését okozhatja. elegendő anyag kerül be.
  • A kozmetikai formulákban alkalmazott növényi és növényi összetevők általában gyengédek és biztonságosak. A kész kozmetikai termék forgalomba hozatala előtt meg kell magyarázni az egyes összetevők biztonságosságát a 21 CFR 740.10 szerint. A kozmetikai összetevők biztonságának indoklása tartalmazhat szem- és bőrirritációs vizsgálatokat, valamint allergén és mutagén hatásokat, a tervezett alkalmazástól vagy felhasználástól függően.

Szinonimák: Hialuronsav, nátrium-só; Nátrium-hialuronát-oldat

funkciókat: bőrápoló szer, hidratáló

  • hialuronsav nátriumsója
  • javítja a száraz vagy sérült bőr megjelenését azáltal, hogy csökkenti a hámlást és helyreállítja a hajlékonyságot

Biztonsági/összetevő besorolás: