Вадим Блинов felvett téged barátként a weboldalra; Napi spamünk

Egyenesen az internetről az asztalra. Finom és aromás.

Meg kellett történnie, hogy a spamküldők átveszik a „közösségi háló” gondolatát, hogy rossz üzenetüket eljuttassák az emberekhez.

вадим

Milyen nagy spam szkript. Ez akár a @ elé veheti a karaktereket, és névként használhatja őket valami üdvözlethez hasonlóan. Kisbetűs, de nem ez az egyetlen személyes dolog, amely kisbetűs a spam üzletben ...

Вадим Блинов felvett téged barátként a VK.com weboldalra

És milyen nagyszerű barátaid lehetnek hirtelen! Még egy ilyen Wadim Blinow is, aki olyan ábécét használ, amely nem annyira elterjedt Németországban, amikor bármilyen levelezési címet akar a TLD-ben, úgynevezett „barátként”. A legjobb az egészben: Nem is kell regisztrálni ehhez a szarhoz, csak szemetelhetsz ...

Az e-mail és az automatikusan létrehozott jelszó segítségével bejelentkezhet és megtekintheti a barátai oldalait: a9UjQHyP

és egyszerre van regisztrálva.

A VK.com egy olyan webhely, amely több tucat millió embernek segít megtalálni régi barátait, megoszthatja fényképeit és eseményeit, és mindig kapcsolatban maradhat.

Vagy röviden megfogalmazva: A VK.com egy igazán nagyszerű kísérleti ballon a spammerek számára, hogy új trükköt használjon olyan emberek halászatára, akik elég ostobák ahhoz, hogy azt gondolják, minden nagyszerű, amikor olyan szavakat használ a virtuális bélyeggyűjtéshez, mint a „barátság”. A spamelők úgy vélik, hogy ezek a hülye emberek ...

[Természetesen itt felismerhetetlenné tettem az e-mail címemet!]

észre sem vették, amikor állítólag egy olyan linkre kell kattintania, amelynek semmi köze a megnevezett VK.com domainhez, de egy kissé homályos orosz weboldalra megy. Ott a spammerek mindenképpen örülnek annak, hogy valaki annyira nyitott szívű, hogy továbbra is kap spam-t az e-mail címére, és hogy olyan hülyék, hogy a spamben kattintanak. Nem akarom közelebbről megvizsgálni, mit kínálnak ezen az orosz weboldalon, ami természetesen nem ajánlott, de biztosan nem lesz kellemes.

Jelszavát a Beállításokban módosíthatja.

Nagyon jó, hogy meg tudom változtatni a "jelszavamat" (fogadok, hogy bármelyikük működik), de sajnos a még jobb lehetőséget nem ajánlják fel nekem: Nyomja meg egyszer a Törlés gombot, hogy áthelyezze ezt az e-mailt oda, ahova tartozik. Mert akkor…

Figyelem: Ha figyelmen kívül hagyja ezt a meghívást, a regisztráció nem lesz aktiválva.

a regisztrációm, amelyet soha nem tettem meg (de amit egy barátságos Вадим Блинов egyszerűen megtett értem), egyáltalán nem aktiválódik. És ez szomorú lenne, nem igaz?

Sok sikert! Üdvözlettel,
Egyesült Királyság közigazgatása

A „VK Administration” miért kíván nekem „sok szerencsét”, az az idióta szövegírók titka marad.

4 megjegyzés Вадим Блинов-hoz felvett téged barátként a VK.com weboldalra

A FAIL ezzel kapcsolatban természetesen az, hogy a VKontakte egyáltalán nem spam oldal, sokkal inkább egy "komoly" közösségi hálózat.

Ha még egy olyan golyó is megérdemli, hogy itt megemlítsék, főleg ennek az "univerzális közegnek, hogy régi és új barátokat találjon" ...

Igen, nekem is vannak barátaim Oroszországban ...

Nem vagyok olyan hülye, hogy rögtön rákattintok a linkre . de szerettem volna tudni, ki az, aki valójában olyan "barátságosan" van a bőrömön (legalább az oroszomnak nyugati neve van: Blek Milk ...)

Kipróbáltam egy whois keresést. De ebben a kapcsolatban kissé elavult vagyok. Csak domain kezeléssel (godaddy) vagy ilyesmivel állsz elő.

Ezt kicsit ijesztőnek tartom. Már nem tudja megtudni, hogy ki áll a domainek mögött? Aki nem hagy nyomot Németországban, fennáll annak a veszélye, hogy lefűrészelik ... Hiányzott itt valami?

Nos, kaptam egy levelet is a már említett személytől "Blek ♫ Milk"

Állítólag valóban "közösségi hálózat". Először azt hittem, rokonoktól származik, mert az oldal Szentpétervárról származik.

Szeretném tudni, hogy minden valóban helyes-e, ahogyan az I-Neten is olvasható, de nem engedtem el

Az összes kétségen kívül az illetőnek beszélnie kell veled, majd üzenetet is küld neked ... Ennek a személynek megvan az e-mail címe ... igen. Csak nem tudom, létezik-e valóban: -O

Az interneten gyakran látni olyan embereket, akik könyörögnek, hogy regisztrálják magukat az említett oldalon, egy dolog egyértelművé válik számodra ... "Ne nyúlj hozzá. „😉