Kozmetikai hatóanyag Provitamin B5 (Panthenol) - Aroma-zóna
A panthenol néven is ismert B5 provitamin nagyon hatékony a hajápolás összeállításában, erősítő és szépítő hatású, valamint bőrápoló, helyreállító és nyugtató tulajdonságai miatt.

- A megjegyzések írásához be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot
- Bemutatás
- Tulajdonságok és felhasználások
- Gyakorlatban
- Receptek B5 provitamin (panthenol) kozmetikai hatóanyag
- Bibliográfia
- Értesítés
Bemutatás
személyi igazolvány
75% D-Panthenol, vízben oldva a könnyű használat érdekében. Kis mennyiségű citromsavat adunk a pH beállításához.
Tulajdonságok és felhasználások
Tulajdonságok
Jelzések
- Érzékeny vagy kényelmetlenségre hajlamos bőr
- Bőr hiányosságokkal
- Sérült bőr
- Finom területek
Néhány ötlet
Ezt a hatóanyagot a bőrápoló készítmények összetevőjeként használják:
- Helyreállító krém
- Száraz kéz- és lábápolás
- Borotválkozás utáni vagy szőrtelenítés utáni ápolás
- Napápolás után