Ricinusolaj 500ml - hajra, szakállra, szempillákra, szemöldökre és körmökre

Állapot: Új termék

ricinusolaj

500 ml-es üveg ricinusolaj.

További részletek

  • Leírás
  • tanácsok felhasználásával
  • Hozzávalók
  • Vásárlói vélemények

A ricinusolaj előnyei

A ricinusolaj őshonos növény Trópusi Afrika . Ma sok országban termesztik, különösen mérsékelt éghajlaton. Latin neve Ricinus communis, ez az egyetlen ismert faj a Ricinius nemzetségből. Különösen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek alkotják, de a ricin is, amely nagyon mérgező fehérje. Ezért a ricinusolajat elsősorban a külső használat, különféle kozmetikai kezelésekben.

A ricinusolaj a növényi olaj nagyra értékelik a kozmetika területén. Az ipar különböző területein is használják. Például motor kenőanyagként, de műanyagok gyártására is használják. Ennek ellenére mindenekelőtt és mindenekelőtt az előnyei vannak szépség hogy a ricinusolaj ismert. A bőrön, de a hajon, a körmön és a szempillákon is használják.

Használja jól a ricinusolajat

A haj esetében a ricinusolajat használják hajmaszkok, hetente egy-három alkalommal. Minden attól függ, hogy hajának hajlandósága van-e zsírozni vagy sem. Ha összekeveri ezt az értékes olajat kókuszolajjal, szűz olívaolajjal vagy édes mandulaolajjal, jobb textúrát kap.